Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

Seizoensafsluiting

22 jun. 2024

DSS organiseert (voor het eerst) een spetterende seizoensafsluiting op zaterdag 22 juni. Een gezellige voetbalmiddag vol activiteiten voor de jeugd met aansluitend een BBQ voor alle leden, ouders, vrijwilligers en sponsoren waarbij onze zomerkampioenen, vrijwilligers en sponsoren in het zonnetje gezet worden.


De middag begint om 12:30 uur met de jaarlijkse jeugddag. In ons ledenportaal is meer informatie te vinden hoe hiervoor aan te melden. De jeugddag eindigt rond 16 uur waarna er nog ruimte is om te kijken wie het hardste schot heeft met de snelheidsmeter. Voor de winnaars per leeftijdscategorie is er een leuke DSS attentie.


Vanaf 16:30 uur beginnen we een slide show waar aandacht is voor onze kampioenen, vrijwilligers en sponsoren. We willen hen natuurlijk bedanken, omdat zij er voor gezorgd hebben dat we ook dit seizoen weer konden genieten van al de trainingsweken en voetbalweekenden.


Daarbij gaat de buitenbar open en de BBQ aan, mede mogelijk gemaakt door Bidfood. Een DJ verzorgt de muzikale omlijsting en de feestavond eindigt om 22:00 uur.


Om een idee te hebben hoeveel er voor BBQ moet worden ingekocht, vragen we je om je vóór 19 juni via de onderstaande link aan te melden. Hier kun je ook aangeven of je eventueel een vegetarisch BBQ pakket zou willen. Het pakket bestaat uit drie soorten vlees, salades en stokbrood. We vragen een bijdrage van € 15 per persoon (voor kinderen t/m 12 jaar is er een kinderpakket voor 7,50 euro met 2 x vlees en patatjes). Vrijwilligers en sponsoren worden door de club getrakteerd en hoeven niet te betalen, maar moeten zich wel even aanmelden zodat we weten hoeveel we moeten inkopen. Zij zullen een uitnodiging via de mail ontvangen.


We hopen jullie allemaal terug te zien op zaterdag 22 juni voor een gezellige dag én avond!


Meld je hier aan!