Programma

Over DSS

Contact

Ledenportaal

7x7 toernooi

14 jun. 2024

Vrijdagavond 14 juni organiseren wij bij DSS voor alle leden, ouders en niet-leden die ouder zijn dan 30/35 jaar een mix 7X7 eindtoernooi. Dus voor alle vrouwen (vanaf 30) en mannen (vanaf 35) die het voetballen zo leuk blijven vinden, dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen willen hangen of juist het voetballen willen oppakken, dit is een goede kans om kennis te maken met het 7x7 voetbalspel. Want; hoe oud je ook bent, voetbal gaat nooit uit je bloed. 


Wat is 7 x 7 voetbal?

Bij 7x7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Je speelt ongeveer vier potjes van 25 minuten. Voor sommige spelers is het nodig om tussentijds te wisselen en dat is gelukkig toegestaan.


Wat gaan we doen?

We verzamelen om 19.00 uur. Dan wordt de indeling van de teams bekendgemaakt. We starten om 19.30 uur met de wedstrijden. Rond 21.30 uur zijn we uit gevoetbald. Dan ronden we het toernooi af met een gezellige prijsuitreiking in de kantine met een hapje en drankje want de derde helft is bij 7x7 ook heel belangrijk. Dat doen we in stijl met een jaren 80/90 party met onze DJ's Frank en LxL.


Dus geef je snel op (uiterlijk 7 juni) door een mail te sturen naar:

Coordinatorbreedtesportsenioren@dssvoetbal.nl