• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Wil je kind graag voetballen? Maar is er even geen geld om de contributie te betalen? Of om voetbalschoenen te kopen? Dan laten we je niet buitenspel staan! Want gelukkig zijn er veel mogelijkheden waardoor kinderen toch kunnen voetballen.

  Samen met onze partners ING, KNVB, Huijg Sport en de gemeente Haarlem hebben we de mogelijkehden voor je op een rijtje gezet: 

  Haarlempas en DSS
  Heb je een laag inkomen, maar wil je wel sporten: de gemeente helpt je met de HaarlemPas. Via de HaarlemPas betaalt de gemeente de contributie en krijg je € 85,00 om sportkleding aan te schaffen.
   
  Huijg Sport pakket 
  Huijg Sport – onze officiële kledingverkoper – DSS en de gemeente Haarlem hebben de handen ineen geslagen:
  • Op vertoon van de HaarlemPas, kun je zonder extra kosten bij Huijg Sport een compleet DSS-kledingpakket ophalen.
  • Daarbij betaalt DSS tot € 100,00 mee aan je voetbalschoenen. 

  Sportfever
  Ook mogen kinderen die lid zijn van DSS en gebruik maken van de HaarlemPas, via het DSS-Jeugdfonds gratis deelnemen aan de Jeugd Sport Tweedaagse die jaarlijks wordt georganiseerd door Sportfever. 

  Aanvragen of contact
  Bekijk hoe je de Haarlempas kunt aanvragen en welke regelingen er nog meer voor jou beschikbaar zijn via de anonieme voorzieningenwijzer. Je kunt ook ondertstaande video bekijken voor meer informatie.

  Wil je graag met iemand in gesprek over financiele zaken? Je kunt altijd terecht bij financieelvertouwenspersoon@dssvoetbal.nl.

  De voorzieningenwijzer

rfwbs-sliderfwbs-slide