• Aart Louwrier

  Voorzitter

  Aart is sinds 1997 aan DSS verbonden. De keus om oudste zoon Mark en later dochter Nina bij DSS te laten spelen was gezien het goede imago van de club niet erg erg moeilijk. Niet veel later zocht hij aansluiting bij de Voetballende Vaders waarmee ook in 2018 nog steeds elke donderdagavond een balletje wordt getrapt. Vanaf 2010 voelt hij zich als een vis in het water als voorzitter van onze club en ziet hij zijn belangrijkste rol als bewaker van het vastgestelde beleid. Uiteraard is een goede sfeer binnen het bestuur ook een belangrijke verantwoordelijkheid en is hij het boegbeeld naar buiten.

  Contact: voorzitter@dssvoetbal.nl

 • Marc Groen

  Secretaris

  Al vanaf 1969 maakt Marc deel uit van de DSS familie. Gestart in - wat toen nog heette - de B-pupillen als pure balletjes-afwachter, maar in de loop van zijn veldvoetballoopbaan steeds een linie verder naar achter geschoven tot aan de achterlijn toe; keeper dus.
  In de zaal was de stap van laatste man naar keeper een stuk korter en hij is nog steeds met veel plezier “actief” in de zaal. Niet alleen als speler, maar ook als voorzitter van de zaalvoetbalcommissie; een taak die hij inmiddels al ruim 25 jaar op zich neemt.
  Sinds 2017 vervult hij tevens de functie van secretaris en maakt daarnaast deel uit van de commissie DSS=SPORT.

  Contact: secretaris@dssvoetbal.nl

 • Henk Paus

  Penningmeester

  De eerste kennismaking van Henk met DSS was in 2005. Toen begon zijn zoon te voetballen in de F-jes. In 2012 is zijn dochter lid geworden van de bloeiende meisjestak. Van beide teams is hij jarenlang leider/coach geweest en op die manier heeft Henk DSS leren kennen als een gezellige en goed georganiseerde vereniging. Zelf voetbalt hij inmiddels al weer een behoorlijk aantal jaren in een zaalvoetbalteam van DSS en sinds 2011 is hij penningmeester. Binnen het zeer collegiale bestuur vindt Henk die functie een prachtige combinatie van hobby en werk, waarbij zijn belangrijkste taak is om de club financieel gezond te houden.

  Contact: penningmeester@dssvoetbal.nl

 • Bob Schouten

  Technische Commissie

  De eerste stappen die ik bij DSS maakte was in 1981 toen ik een aantal seizoenen in een zondag vriendenteam gezellig een balletje trapte.  Pas een aantal jaar later (in 1997) werd mijn band met DSS sterker. Mijn oudste zoon en later mijn jongste dochter en jongste zoon wilde ook graag(bij DSS) voetballen en zo begon het avontuur.Vanaf 2004 startte ik als assistent van Wim Boeree op de woensdagmiddag met het trainen van het eerste meisjesteams.In dit meisjesteam voetbalde mijn jongste dochter Jolien. 8 seizoenen lang heb ik, vaak samen met anderen, met veel plezier de trainingen en coaching verzorgd van dit eerste meidenteam van DSS.Tijdens de periode dat ik trainde en coachte mocht ik de meisjesafdeling vertegenwoordigen in de jeugdcommissie.Vanaf 2009 tot op heden vertegenwoordig deze prachtige commissie in het hoofdbestuur en ben ik ook leeftijd coördinator van de senioren vrouwen.Trots op wat wij als club bewerkstelligen en dat wij dit als team creëren en dit doen met plezier en passie.

  Contact: bobschouten@dssvoetbal.nl

 • Jelle Eisenberger

  Senioren mannen

  In 1994 begon Jelle met voetballen bij DSS in de F1. Hij is nog altijd voetballend lid. Vanaf zijn 13e is hij als scheidsrechter actief en sinds 2014 is hij wedstrijdsecretaris voor de zondag. In 2017 is hij toegetreden tot het bestuur voor seniorenzaken en wedstrijdzaken.

  contact: wedstrijdsecretaris@dssvoetbal.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide