• Martijn Egner

  Voorzitter

  Martijn Egner kan terugkijken op een lange carrière in de voetballerij. Hij begon als talentvolle jeugdspeler bij onder meer de betaalde jeugd van HFC Haarlem, tot een ernstige knieblessure verder voetballen onmogelijk maakte. Terwijl zijn vader Paul Egner successen boekte als hoofdtrainer bij DSS, maakte zoon Martijn noodgedwongen de omslag van voetballer naar scheidsrechter en, na het behalen van zijn trainersdiploma, als coach bij Stormvogels-Telstar en de laatste paar jaar bij de jeugd van DSS. 

  Egner is erg enthousiast over zijn benoeming tot voorzitter van DSS. Een club waar volgens hem, sinds zijn vader er enkele jaren trainer was, weinig is veranderd in het DNA. “Een warme familieclub met mensen, die hechten aan normen en waarden.” Wel vindt hij dat, net als de vrouwen van DSS, het 1ste herenteam van DSS in een hogere klasse zou moeten spelen. Dat is een van zijn ambities voor de toekomst, evenals een optimale begeleiding van de jeugdteams en het meer zichtbaar maken van het G-voetbal bij DSS. Op het promotionele vlak heeft hij zich eerder al laten zien binnen de club, met het binnenhalen van nieuwe sponsors en een geslaagde ‘snertactie’, die extra geld in het laadje heeft gebracht om de financiële tekorten uit het coronajaar op te vangen.

  Contact: voorzitter@dssvoetbal.nl

 • Marc Groen

  Secretaris

  Al vanaf 1969 maakt Marc deel uit van de DSS familie. Gestart in - wat toen nog heette - de B-pupillen als pure balletjes-afwachter, maar in de loop van zijn veldvoetballoopbaan steeds een linie verder naar achter geschoven tot aan de achterlijn toe; keeper dus.
  In de zaal was de stap van laatste man naar keeper een stuk korter en hij is nog steeds met veel plezier “actief” in de zaal. Niet alleen als speler, maar ook als voorzitter van de zaalvoetbalcommissie; een taak die hij inmiddels al ruim 25 jaar op zich neemt.
  Sinds 2017 vervult hij tevens de functie van secretaris en maakt daarnaast deel uit van de commissie DSS=SPORT.

  Contact: secretaris@dssvoetbal.nl

 • Bob Schouten

  Technische Commissie

  De eerste stappen die ik bij DSS maakte was in 1981 toen ik een aantal seizoenen in een zondag vriendenteam gezellig een balletje trapte.  Pas een aantal jaar later (in 1997) werd mijn band met DSS sterker. Mijn oudste zoon en later mijn jongste dochter en jongste zoon wilde ook graag(bij DSS) voetballen en zo begon het avontuur.Vanaf 2004 startte ik als assistent van Wim Boeree op de woensdagmiddag met het trainen van het eerste meisjesteams.In dit meisjesteam voetbalde mijn jongste dochter Jolien. 8 seizoenen lang heb ik, vaak samen met anderen, met veel plezier de trainingen en coaching verzorgd van dit eerste meidenteam van DSS.Tijdens de periode dat ik trainde en coachte mocht ik de meisjesafdeling vertegenwoordigen in de jeugdcommissie.Vanaf 2009 tot op heden vertegenwoordig deze prachtige commissie in het hoofdbestuur en ben ik ook leeftijd coördinator van de senioren vrouwen.Trots op wat wij als club bewerkstelligen en dat wij dit als team creëren en dit doen met plezier en passie.

  Contact: bobschouten@dssvoetbal.nl

 • Jelle Eisenberger

  Senioren mannen

  In 1994 begon Jelle met voetballen bij DSS in de F1. Hij is nog altijd voetballend lid. Vanaf zijn 13e is hij als scheidsrechter actief en sinds 2014 is hij wedstrijdsecretaris voor de zondag. In 2017 is hij toegetreden tot het bestuur voor seniorenzaken en wedstrijdzaken.

  contact: wedstrijdsecretaris@dssvoetbal.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide