• Koop nu tickets voor het Vrijwilligersfeest 27 augustus!

  Beste DSS'er

  Het is alweer bijna twee jaar geleden dat we met z’n allen een feestje vierden .. dus op 27 augustus 2021 is het hoog tijd voor het grote en spetterende ...

  DSS Vrijwilligersfeest! 

  En je hoeft niet per sé vrijwilliger te zijn om mee te feesten! Dus neem gerust je buurvrouw of collega mee en beleef samen met ons een geweldige middag én avond.

  Wat is er allemaal te doen? Om maar meteen met het hoogtepunt te beginnen ...

  De wedstrijd DSS tegen FC de Rebellen. Voor wie ze niet kent: het rebellenteam bestaat uit de meest kleurrijke voetballers van de afgelopen jaren. Denk aan John de Wolf, Glenn Helder, Ron Jans, Wilfred Bouma en Andy van der Meijde. Een heerlijk zooitje ongeregeld dat garant staat voor heel veel lol tijdens én na de wedstrijd!

  Natuurlijk ontbreken ook de toppers van Dames 1 niet. Zij nemen het in een oefenwedstrijd op tegen de dames van Sparta, de trots van Rotterdam-Noord!

  Naast deze sportieve hoogtepunten is er een loterij met prachtprijzen en een veiling van …. (dat houden we nog even geheim ;)

  En voor wie nou bang is dat ie al dit moois met een lege maag moet beleven; vanaf half vijf staan de BBQ’s te roken. En mocht je tussendoor dorst krijgen: je weet waar de bar is! 

  Aan het eind van de avond gooien onze DSS-dj’s de volumeknop lekker open. Met andere woorden: dansen maar!

  Programma 

  De poort staat vanaf 16:30 wagenwijd open tot ongeveer 24:00 uur.

  •    Vanaf 16:30 uur: BBQ + bier (of spa rood natuurlijk) 

  •    Om 17.00 uur de wedstrijd Dames 1 - Dames Sparta

  •    Om 19:30 uur de wedstrijd DSS - FC de Rebellen

  •    Na de wedstrijd: dj’s + dansen

  Kaarten bestellen 
  Dat kan vanaf NU en is heel simpel: je drukt op de bestelknop hieronder, vult het aanmeldformulier op onze site (onderaan de pagina) in. Daarna verschijnt een melding voor de betaling. Knip en plak het ing-linkje in je browser.

  Als je betaalt hebt, ontvang je in augustus een e-mail met een volgnummer. Deze kun je op 27 augustus bij de ingang laten zien en het feesten kan beginnen!

  Let op: als je via onderstaande knop bestelt, kost een kaartje €5 per persoon. Koop je je ticket bij de poort op 27 augustus, dan bedraagt deze €7,50.
  Oh ja: als vrijwilliger van DSS krijg je een gratis kaartje. Je kunt je aanmelen door een mail te sturen naar ingrid@dssvoetbal.nl
   

   

  Mis hét DSS-feest van het jaar niet! 

  We zien je graag op 27 augustus. 

  Tot dan! 

   

 • Ik kom naar het grote vrijwilligersfeest!

  Vul in, en klik op: ik ben erbij. Hier na krijg je een melding over de betaallink. Een week voor aanvang van het vrijwilligersfeest krijg je een mail met een volgnummer. Dat is je toegangsbewijs.

rfwbs-sliderfwbs-slide