• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Vrijwilligers zijn onmisbaar!

  Wanneer je bij DSS aankomt en richting het veld en/of de kantine loopt, kom je al snel een aantal mensen tegen die als vrijwilliger hun steentje bijdragen aan de club. Of dat nu het barpersoneel is, de mensen bij de wedstrijdtafel, de vrijwilliger die de velden in alle vroegte klaar zet of een scheidsrechter. Ze zijn allen even belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen die bij de club is, als voetballer of supporter, een leuke dag of tijd heeft.

  Zoals we weten, draait DSS voor een groot deel op vrijwilligers. Maar vrijwilligers vinden en behouden wordt steeds moeilijker. De laatste jaren merken we een sterke terugloop in het aantal vrijwilligers. Dat is jammer, want vrijwilligers is de kurk waar DSS op drijft. Zonder hen zouden we niet kunnen genieten van alle leuke activiteiten en wedstrijden die we organiseren of we zouden meer moeten gaan werken met ‘betaald’ personeel wat resulteert in een hogere contributie.

  Naast dat niemand graag een hogere contributie zou willen, is vrijwilligerswerk ook ontzettend leuk om te doen. Je doet iets terug voor de club waar zoveel kinderen en volwassenen week in, week uit genieten van een potje voetbal, zowel op de trainingen als in de wedstrijden. Misschien leer je iets nieuws en/of kom je nieuwe mensen tegen. DSS is dan wel een grote familieclub, maar ook nog steeds heel gezellig waar vrijwilligers elkaar op verschillende momenten in de week kunnen treffen. Het belangrijkste is natuurlijk dat al het   vrijwilligerswerk enorm gewaardeerd wordt en we blij zijn met alle hulp. De inbreng van vrijwilligers is onbetaalbaar voor DSS.

  We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen helpen bij het organiseren van allerlei activiteiten, voor de wedstrijdtafel, voor het inzamelen en uitdelen van kleding, als bestuurslid, etc, etc. Er zijn zoveel veel taken rondom de trainingen en die ene wedstrijd per week die geregeld moeten worden dat er vast wel een taak is die goed bij jou past. Dus als je het leuk vindt om betrokken te zijn bij onze vereniging en jij een steentje wil bijdragen, laat het ons dat weten! Je kunt je aanmelden via onze website of via bestuurslidalgemenezaken@dssvoetbal.nl. Dan gaan we met elkaar in gesprek om te kijken wat goed bij jou past en zien we je graag terug op onze jaarlijkse vrijwilligersdag.

  Alvast bedankt namens alle leden.