• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Keepersdag groot succes

  Zaterdag 15 september deden zo’n 30 enthousiaste jeugdkeepers mee aan de DSS keepersclinic.   Onder begeleiding van de keeperstrainers van Goalkeeper Development Nederland (GDN) en DSS werden de fijne kneepjes van het keepersvak geleerd. GDN is sinds het vorige seizoen als partner aan DSS verbonden met als doel om keeperstrainingen verder te professionaliseren. Ook het komende seizoen willen we daar weer een stap verder in komen. Sjoerd Rijper van GDN en Gerd-Jan Mense van DSS spreken van een succesvolle middag en een mooie start van het nieuwe seizoen voor alle DSS keepers.  

  Vanaf 5 oktober starten de keeperstrainingen voor alle jeugdkeepers van DSS. Op vrijdag voor JO8 t/m JO12 en op dinsdag voor JO13 t/m JO15.  Meer informatie? Bel met Gerd-Jan Mense (DSS Keeperscoördinator) via 06-3754 3872.         

      

   

 • DSS Keepersdag Zaterdag 15 september

  Voor alle jeugdkeepers is op 15 september a.s. vanaf 13 uur een speciale keepersclinic op de DSS Keepersdag.

  De jeugdkeepers (jongens en meiden) mogen dit niet missen. Kom daarom met je keeperstenue en je handschoenen naar deze clinic.

  De clinic wordt door DSS georganiseerd in samenwerking met GDN Goalkeeper Development Nederland. GDN ondersteunt DSS bij de opleiding van de jeugdkeepers.

  Je maakt kennis met de keepertrainers van het komend seizoen; je krijgt te horen hoe we gaan trainen en natuurlijk vanaf 14 uur gaan we echt op het veld keepen en leren. We beginnen in de kantine om 13 uur. Kom op tijd.