• Keepers van DSS met GDNS keepersontwikkeling

  Bron 

  ALLE KEEPERS EN KEEPSTERS VAN DSS NU MET GDNS’ KEEPERSONTWIKKELING

  Rkvv DSS, de sympathieke voetbalvereniging uit Haarlem, timmert hard aan de weg. De samenwerking tussen DSS en Goalkeeper Development NL (GDN) is hier een mooi voorbeeld van. De keepersopleiding heeft structuur gekregen en keepers worden persoonlijk opgeleid waardoor het niveau zienderogen verbetert. Mede door de persoonlijke jaarplanningen, meetmomenten, beoordelingen en analyses voor de keeper die GDN voor hen uitvoert, worden de keepers betrokken bij hun eigen ontwikkeling. Daarnaast worden de keeperstrainers van DSS op het veld ondersteunt en begeleidt door een ervaren keeperstrainer van GDN.

  Keepsters

  Door deze ontwikkeling heeft DSS besloten om ook de vrouwen en meisjes keepsters onder te brengen in het unieke concept ‘Keepersontwikkeling‘ van GDN. Hiermee zal ook het vrouwen- en meisjesvoetbal een stap voorwaarts maken. Met dit gegeven heeft DSS het voor elkaar gekregen dat alle keepers en keepsters die uitkomen in de jeugd van de club voorzien zijn van keeperstraining.

  Keeperscoördinator DSS Gerd-Jan Mense over de samenwerking met GDN:

  “GDN heeft ons echt op weg geholpen de keeperstrainingen goed te organiseren en vooral van inhoud te voorzien. Na de eerste stap met een deel van de jeugd hebben we besloten club-breed alle keeperstrainingen op die manier te organiseren en inhoudelijk goed op te zetten. Er komen daardoor meer goede keeperstrainers binnen de club en de trainingen worden ook aantrekkelijk. Je ziet de keepers zich snel ontwikkelen. Daar doe je het voor.”