•  

  DSS Voetballende Vaders zijn enthousiaste ouders van (jeugd)leden die het leuk vinden om op hun oude dag nog tegen een balletje aan te trappen. De leeftijd varieert tussen de 36 en de 55 jaar. Misschien wilden ze in hun jonge jaren wel prof worden maar daarvoor ontbrak het talent, helaas. Iedereen kan meedoen als je het leuk vindt om te voetballen en dat op een prettige, sportieve manier wilt doen.

  DSS Voetballende Vaders hebben in de meeste gevallen wel een band met DSS. Met meedoen word je geen lid van DSS en alles is vrijblijvend. Als je niet kunt of wilt hoef je bijvoorbeeld niet af te bellen. Je bent ook niet via DSS verzekerd.

  We spelen elke donderdagavond van 21.00 uur tot 22.15 uur en vergis je niet, dit gaat intensief. Prettig en sportief betekent niet dat het niet fanatiek gaat. Meestal spelen we 4 tegen 4 of 5 tegen 5. We hebben circa 55 leden waarvan er gemiddeld tussen de 25 en 30 op de donderdagavond aanwezig zijn.

  Wat doen de Voetballende Vaders nog meer ??. Meedoen aan een boarding toernooi, dart-wedstrijden, onderlinge zaalvoetbal- en kunstgrastoernooitjes en zelfs een buitenlandse voetbaltrip of een fietstocht door de omgeving behoren tot de mogelijkheden. Verder hebben de "vaders" ook eens petanque gespeeld als seizoensafsluiting of een seniorenteam vertegenwoordigd bij een clubtoernooi. Kortom, de Voetballende Vaders doen meer dan voetbal alleen ???? als het maar gezellig is ????

  Wanneer en waar?
  Elke donderdagavond van 8.45-22.00 uur op veld 3 en 4.

  Kosten
  Contributie voor het seizoen € 55,= U mag natuurlijk meer geven, want alle contributie komt ten goede aan onze jeugdleden.
  U kunt het bedrag overmaken op RABO NL84RABO0172462991 t.n.v. Voetballende Vaders.

  Info?
  Iedere donderdagavond op het sportveld

rfwbs-sliderfwbs-slide