• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Vertrouwenscontactpersoon bij DSS

  In vertrouwen ergens over praten?
  Bij DSS streven wij een veilige omgeving na voor iedereen, waar iedereen onbezorgd en met plezier met voetbal bezig kan zijn. Over het algemeen gaat dit ook erg goed. Maar het zou zo maar kunnen dat er desondanks wel eens zaken zijn die in jouw ogen niet door de beugel kunnen of waar je zodanig veel moeite mee hebt dat je hier met een onafhankelijk persoon in vertrouwen over wilt praten. Daarom hebben wij twee vertrouwenscontactpersonen, zowel een man als een vrouw zodat er geen belemmering is om met een van de twee contact op te nemen.

  Wanneer kun je bij de vertrouwenscontactpersonen terecht?
  Alle jeugd en senioren leden, maar ook ouders kunnen bij de vertrouwenscontactpersoon terecht met zaken die te vertrouwelijk of te persoonlijk zijn die je niet kan/wil bespreken met een coach of bestuurslid. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met:

  • Pesten en gepest worden;
  • Discriminatie en het gevoel dat je hebt dat je er, om wat voor redenen dan ook, niet bij hoort;
  • De manier waarop je benaderd wordt en die je als onprettig ervaart;
  • Of ander ongewenst, ongepast en ontoelaatbaar gedrag in jouw omgeving, in die van een teamgenoot of in de omgeving van jouw kind.

  (Zaken zoals teamindeling zijn doorgaans geen onderwerpen voor de vertrouwenscontactpersoon maar meer voor de leeftijdcoördinator.)

  Hoe vertrouwelijk is de vertrouwenscontactpersoon?
  De vertrouwenscontactpersoon heeft een onafhankelijke positie, luistert naar je en dient waar nodig van advies. Indien je dit wenst kan de vertrouwenscontactpersoon jouw vraag of probleem met het bestuur of de betreffende coach bespreken zonder je naam te noemen. Dat laatste gebeurt alleen met jouw toestemming. Om onafhankelijk te blijven zal de vertrouwenscontactpersoon geen partij kiezen en vooral een steun kunnen zijn.

  Hoe kan ik de vertrouwenscontactpersonen bereiken?
  De vertrouwenscontactpersoon is er voor iedereen, van jong tot oud. Mocht er iets spelen, schroom dan niet om hier gebruik van te maken. Je kunt de vertrouwenscontactpersoon bereiken via e-mail of persoonlijk benaderen.

  Naam: Janne Hofman, Edwin van Dijk

  Email: vertrouwenscontactpersoon@dssvoetbal.nl

 • Financieel vertrouwenspersoon bij DSS

  Financieel vertrouwenspersoon bij DSS
  Door geldzorgen kan het lastig zijn om de contributie te betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist extra belangrijk is. DSS Voetbal heeft daarom een financieel vertrouwenspersoon aangesteld. 
   
  Deze persoon kan je vertrouwelijk te woord staan en je op weg helpen om je financiële problemen op te lossen. Vaak zijn er lokale en landelijke voorzieningen om het mogelijk te maken om toch te blijven voetballen, of om er juist mee te beginnen. Op deze pagina vind je alle informatie waarmee je zelf kunt onderzoeken wat er voor jou allemaal mogelijk is. 
    
  Wil je echter graag de financieel vertrouwenspersoon spreken, stuur dan een mail naar financieelvertrouwenspersoon@dssvoetbal.nl. Er wordt dan zo snel als mogelijk contact met je opgenomen.
rfwbs-sliderfwbs-slide