• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Vertrouwenscontactpersoon bij DSS

  Bij DSS vinden we het belangrijk dat iedereen zich zelf kan zijn. Wie je ook bent.

  Bij DSS vinden we het belangrijk hier aandacht aan te besteden. Niet alleen op paarse vrijdag, maar altijd.

  Onze vertrouwenscontactpersoon is Edwin van Dijk. Hij stelt zich voor:

  Ik ben Edwin van Dijk en ik loop een kleine 20 jaar rond bij DSS. Als vader, supporter, leider, trainer, leeftijdscoordinator en zes jaar als bestuurslid jeugd. Tegenwoordig ben ik ook nog redacteur van Assist en vast supporter van de DSS selectieteams.

  De laatste jaren probeer ik wat minder te doen voor de club. Ik word vertrouwenspersoon omdat ik het belangrijk vind dat onze leden veilig en met plezier kunnen sporten bij DSS. 

  Uit de tijd als jeugdvoorzitter weet ik wat er zich kan afspelen in bepaalde teams. Meestal is dat positief en leuk, maar soms zijn er problemen. Dan is het belangrijk dat er mensen zijn waar je terecht kunt. Ik hoop dat onze leden mij kunnen vinden als het nodig is.  

  Je kunt mij bereiken op vertrouwenspersoon@dssvoetbal.nl 

 • Financieel vertrouwenspersoon bij DSS

  Financieel vertrouwenspersoon bij DSS
  Door geldzorgen kan het lastig zijn om de contributie te betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist extra belangrijk is. DSS Voetbal heeft daarom een financieel vertrouwenspersoon aangesteld. 
   
  Deze persoon kan je vertrouwelijk te woord staan en je op weg helpen om je financiële problemen op te lossen. Vaak zijn er lokale en landelijke voorzieningen om het mogelijk te maken om toch te blijven voetballen, of om er juist mee te beginnen. Op deze pagina vind je alle informatie waarmee je zelf kunt onderzoeken wat er voor jou allemaal mogelijk is. 
    
  Wil je echter graag de financieel vertrouwenspersoon spreken, stuur dan een mail naar financieelvertrouwenspersoon@dssvoetbal.nl. Er wordt dan zo snel als mogelijk contact met je opgenomen.
rfwbs-sliderfwbs-slide