• Samenwerking Iliass, Marelle en Nick verlengd

    Het bestuur RKVV DSS is verheugd te kunnen mededelen dat Iliass Akchich voor 1 jaar heeft bijgetekend als hoofdtrainer bij de vereniging.

    Bestuur, selectie en trainer zijn uitermate tevreden over de samenwerking en dit maakte dat alle partijen er snel uit waren.  Het bestuur is ervan overtuigd dat ze met dit besluit de stijgende lijn van de selectie voort te kunnen zetten, momenteel bezet het team de 1ste plek in de competitie. Zowel bestuur als de trainer spreken hiermee de intentie uit het succesvolle huidige seizoen te continueren.

    Ook Marelle Worm, hoofdtrainster van de vrouwenselectie uitkomend in de Topklasse, heeft nog voor minimaal 1 seizoen bijgetekend. De club is zeer enthousiast over de contractverlening van Marelle. Volgens Bob Schouten bestuurslid technische zaken, was er geen moment van twijfel. “Marelle is vorig seizoen bij onze vereniging gestart. In de tijd dat zij bij DSS werkzaam is, vallen alleen maar positieve zaken op. Marelle heeft een tactisch sterk verhaal en gaat uitstekend met de spelersgroep om.”

    Als gevolg van Corona is het aantal wedstrijden tot op heden zeer beperkt geweest (zijn slechts 4 gespeeld) en zijn de trainingsomstandigheden uitdagend te noemen. Het bestuur van DSS is echter zeer tevreden over de wijze waarop de technische staf onder deze omstandigheden met de spelersgroep aan het werk blijft.

    Ook het contract van de Hoofd Jeugdopleiding Nick van Everdingen is verlengd, Nick is dit seizoen gestart in zijn nieuwe functie en heeft met zijn aanstekelijke enthousiasme al veel energie gebracht in de club. Wij zijn dan ook erg blij met de verlengde samenwerking. Nick volgt via de KNVB de opleiding Hoofd Opleidingen B. 

rfwbs-sliderfwbs-slide