• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Drie generaties lang verhuurt Verhuurbedrijf B. Hangjas artikelen die nodig zijn om een ​​evenement te doen slagen, zowel aan particulier als voor bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van feestbenodigdheden zoals:
  Div. soorten, stoelen, tafels, glaswerk, serviezen, bestekken, kramen, biertaps, barbecues, terrasverwarming, chafingdishes, statafelhoezen, kapstokken, biersets, verlichting, enz.

  Met een persoonlijke benadering en een goede service, probeer wij de klant van dienst te zijn. Het assortiment te verhuren van artikelen is met de generatie derde Hangjas uitgebreid. Ook werken wij samen met diverse cateraars, slagers, tentenverhuurbedrijven, slijterijen, dus wij kunnen u feest van A tot Z verzorgen.

  Ook is gedacht aan een nieuwe vorm van het reinigen en verpakken van de artikelen. Voor ons servies, porselein en bestekwerk, servies, wij over een nieuwe, gedemineraliseerd water met het schoonst denkbare resultaat wordt ontvangen. Om vervolgens stofvrij te worden in standaard kratten kunt u gelijk aan de slag.

  Het is mogelijk dat u een artikel zoekt, die niet op de site kan. Neem dan contact met ons op, zodat wij u met informatie van dienst kunnen zijn. Wij ons assortiment voortzetten uit en zijn doorgaan op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

  Website