• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Uitnodiging informatieavond fysio screening 25 september om 20.30

  Op maandagavond 25 september aanstaande om 20:30 uur nodigen we ouders van DSS spelers uit voor voor een ouderavond over de fysieke screening door Kenamju Fysiotherapie. Deze screening is speciaal voor leden van DSS opgezet in samenwerking met Kenamju Fysiotherapie. De screening is kosteloos. Op maandagavond 25 september vertellen we u er graag alles over.

  Wat is het doel van de screening?
  Het doel van de screening is om inzicht te krijgen in de huidige fysieke ontwikkeling van uw kind en de kans op het krijgen van blessures te verkleinen. De uitkomsten van de testen zijn niet bedoeld om onderling prestatieniveau te meten.

  Aanmelden
  Aanmelden kan via de link: www.kenamju.nl/dss en is mogelijk t/m 27 september 2023. Na het invullen van de persoonsgegevens en het juiste voetbalteam verschijnt er een indicatie van de screeningstijd en locatie. Na de screening worden de testresultaten met een bijpassend advies gestuurd naar het opgegeven emailadres. Indien nodig kan er vervolgens contact worden opgenomen met de fysiotherapeut om de uitslag te bespreken of een afspraak in te plannen bij Kenamju, zie hiervoor de contactgegevens onderaan in deze brief.

  Geen kosten
  Deze fysiotherapeutische, preventieve screening wordt voor kinderen onder de 18 jaar volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Dit betekent dat er geen individuele kosten voor deze vrijwillige screening zijn.

  Heeft u nog vragen?
  Indien er vragen zijn, kunt u contact opnemen met Jorien Zwitser.
  Emailadres: jorien@kenamjufysiotherapie.nl
  WhatsApp: 06-15102360
  Namens, Team Kenamju Fysiotherapie