• DSS is maar liefst 16 gediplomeerde trainers rijker!

  Ook 2e groep slaagt voor Jeugd Voetbal Trainer Coach-cursus bij DSS!

  Nadat we in u in Februari trots konden melden dat we 13 geslaagden hadden voor de interne JVTC-cursus was er het idee nog voor het einde van dit seizoen een nieuwe cursus te starten. Na het bekendmaken op de website en andere social media gingen de inschrijvingen hard en voor we het wisten was de cursus vol. Een goed teken dus. 
  De nieuwe groep startte eind Maart en voordat we het wisten was de cursus voorbij en was er afgelopen woensdag al de certificaatuitreiking. Van de 20 gestarte deelnemers hebben uiteindelijk 16 deelnemers de eindstreep gehaald. Een supermooi resultaat! 4 vrouwen en 12 mannen ontvingen het certificaat met daarbij het DSS-boeket. 

  De geslaagden :

  Amir Mobayen
  Bas Nobel
  Christa Donders-van der Wiel
  Daan van Rooijen
  Harry Gorter
  Jeffrey Ensing
  Khaled Dadi
  Manon Douwes
  Marinus Brink
  Robbrecht den Engelse
  Robin Hanzon
  Rodger Mol
  Simon van der Heide
  Spyros Charisis
  Vanna Villeda
  Zoë van Wijngaarden


  DSS is trots op hun vrijwilligers en hoopt op deze manier ze nog beter te begeleiden zodat ze verantwoord en efficiënt met het opleiden van onze spelers en speelsters bezig zijn. De deelnemers hebben genoeg tips en tools gekregen om met deze begeleiding te starten en verder te ontwikkelen. Ieder op zijn eigen niveau. Nu is het zaak dit in de praktijk te oefenen om stapje voor stapje een betere trainer/coach te worden. We hebben er alle vertrouwen in…


  Ik vond het wederom een voorrecht deze groep, bestaande uit mannen en vrouwen, te mogen begeleiden!

  Marcel van Marsberge
  n

 • Cursus voor trainers/coaches van DSS

  Je kunt je alvast opgeven voor de volgende cursus JVTC bij DSS met officieel KNVB-certificaat!

  Week in week uit staan jullie voor onze spelers en speelsters klaar. Jullie zijn de trainers/coaches die ze de beginselen van het voetballen bijbrengen en de basis leggen voor hun voetbalcarrière. Veel van jullie hebben geen trainerscursus of weinig ervaring op het gebied van trainen/coachen. DSS gaat daar verandering in brengen en bied jullie gratis een interne cursus aan voor beginnende trainers/coaches, de JVTC. In 4 bijeenkomsten van 3 uur (4 avonden) zullen de trainers/trainsters de beginselen van het begeleiden van spelers/speelsters tijdens hun voetbalactiviteiten leren zodat ze daarna weer vol frisse ideeën verder kunnen. Dit alles zullen we vastleggen in een werkboek. Na het behalen van dit certificaat kun je, indien gewenst, je inschrijven voor een grotere cursus (pupillentrainer, juniorentrainer of UEFA C) bij de KNVB mocht je ambities hoger liggen. Dit seizoen hebben we reeds een succesvolle.

   

  Marcel van Marsbergen (cursusleider)

  marcelvanmarsbergen@dssvoetbal.nl
  06-27255593

 • Aanmelding trainers/coachcursus