• Vakkenvullen of Winterkampioen? Wordt DSS Jeugdtrainer!
  Op speelse wijze leiding te geven 

  Dit is een mooie kans voor de wat oudere DSS Jeugd om bij te verdienen én trainingsvaardigheden te leren. Lol hebben met ‘hun’ team en ondertussen leren om op speelse wijze leiding te geven aan een groep. Kortom, de leukste bijbaan ter wereld, buiten, sportend. Lekker bezig zijn en ondertussen leren ze hoe je de aandacht vasthoudt en de leiding neemt. Hoe je een team smeed van de mest fanatieke voetballertjes tot de twijfelaars

  Vergoeding en KNVB certificaat jeugdtrainer

  En als het echt bij ze aanslaat mogen ze -door ons betaald- hun KNVB Diploma halen. Wat het ook wordt en we hebben ze er graag bij!  Is voetbal voor jou kind meer dan ‘een potje ballen’ en is hij/zij  15 jaar of ouder dan kunnen ze als jeugdtrainer in een vertrouwde omgeving wat bijverdienen (ongeveer € 3,50 per uur) en vooral ook bijleren! 

  Ook jij als ouder kunt trainer worden

  Het trainen van de jongere jeugd gaat over iedereen een kans geven, het beste uit ze halen. En met het beste bedoelen we dan een team vormen en overspelen in plaats van in je eentje op het doel af. We begeleiden je, er zijn trainingsinstructies voorbeelden voor handen en je doet heel veel voetballertjes echt een groot plezier.

  Met 1 wekelijks uur van jouw help je de jeugdspelers echt vooruit.

  Kom naar het info-uur op 6 juni om 19:00 uur

  Vraag of ze het willen overwegen of heb je zelf interesse, geef je op voor het informatie-uur. Daar kunnen jullie zelf ‘kijken of het wat voor je is’ en vragen stellen aan o.a., een jeugdtrainer, hoofd jeugdopleiding, en de KNVB trainer. Middels het contactformulier hieronder kun je aangeven of je aanwezig bent of kun je vragen stellen. Het begint om 19:00 uur.

  Kun je niet aanwezig zijn, maar heb je wel interesse in het trainerschap dan kun je dit ook via het contactformulier hieronder aangeven. Bellen mag ook: Marcel Scheefhals: 06 184 266 19.

  Zie hieronder ons promo-filmpje!!! 

 • Aanmelding infoavond Trainers