• Hoofdtrainer - DSS JO15-1

  Voor het seizoen 2021-2022 is RKVV DSS uit Haarlem opzoek naar een hoofdtrainer voor het JO15-1 selectieteam. Dit team komt momenteel uit in de Hoofdklasse zondag.

  DSS is een van de grotere verenigingen van Haarlem. Onze club heeft ruim 1300 voetballende leden. We hechten waarde aan een goede sfeer. Binnen de jeugdopleiding van DSS is de doelstelling duidelijk dat plezier, opleiden en prestatie samengaan. De stip op de horizon is ons eerste elftal waar wij voor opleiden.

  Op dit moment speelt ons eerste vrouwen elftal in de Topklasse en ons mannen elftal in de 4de klasse zondag, waarbij ruim 90% van de A-selectie afkomstig uit de jeugdopleiding van DSS. Het doel is om met onze met eigen talenten de weg omhoog door te zetten. Op dit moment spelen onze hoogste bovenbouwselectie elftallen in de Hoofdklasse. Om de doorstroom naar het eerste elftal zo optimaal mogelijk te maken, is de doelstelling om dit te verhogen naar divisie-niveau.

 • Naast het ontwikkelen van spelers, speelt ook het ontwikkelen van trainers een belangrijke rol. Zo zijn wij binnen DSS gestart met een beleidsplan waarin wij eenduidig werken met een heldere voetballijn, wordt er gebruik gemaakt van een spelervolgsysteem en gaan we komend seizoen werken met video analyses en een voetbalschool. Middels POP-gesprekken, begeleiding vanuit het Technisch Management en interne- en externe scholingen kunnen trainers richting geven aan hun eigen ontwikkeling. Kortom een geweldige omgeving voor jou om te groeien als trainer en persoon!

  Voor het seizoen 2021-2022 zoeken we een enthousiaste trainer, die net als wij verder wil groeien.

  Ben of heb jij:

  • Minimaal UEFA C diploma (Youth) of bereid diploma komend seizoen te halen
  • De motivatie om jeugdspelers beter te maken en te ontwikkelen
  • In staat om spelers zowel technisch, als tactisch beter te laten voetballen
  • Sociale vaardigheden en een proactieve houding
  • Ervaring als jeugdtrainer of met het werken met jeugdspelers van deze leeftijd
  • De ambitie om je verder te ontwikkelen als trainer

  Dan zijn wij opzoek naar jou.

  Bij DSS bieden wij naast een vergoeding, een prettige (werk)omgeving, een club met ambities en voldoende faciliteiten, mogelijkheden om je te ontwikkelen als trainer.

  Wil je meer informatie en/of onze vereniging/jezelf verder helpen richting een nog hoger niveau? Stuur dan je sollicitatie inclusief voetbal-cv, op naar: hoofdjeugdopleiding@dssvoetbal.nl.

  Nick van Everdingen

  Hoofd Jeugdopleiding RKVV DSS te Haarlem

rfwbs-sliderfwbs-slide