• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • DSS Toernooikalender

  DatumToernooiPlaatsTeam
  zondag 26 februari 2023 DK regio West 1HoofddorpDSS MO17-1
  Zaterdag 8 april 2023PupillentoernooiEnkhuizenDSS JO9-1
  zaterdag 27 mei 2023Kika AllianceHaarlemDSS JO8-2
  zaterdag 27 mei 2023Kika AllianceHaarlemDSS JO8-5
  zaterdag 27 mei 2023Kika AllianceHaarlemDSS JO9-6
  zaterdag 27 mei 2023Kika AllianceHaarlemDSS JO13-3
  Zaterdag 27 mei 2023Haderslev CupDenemarkenDSS MO17-2
  zondag 28 mei 2023Kika AllianceHaarlemDSS JO8-6
  zondag 28 mei 2023Kika AllianceHaarlemDSS JO12-7
  zondag 28 mei 2023Kika AllianceHaarlemDSS MO13-2
  Zondag 28 mei 2023 ASC de Volewijckers PinkstertoernooiAmsterdamDSS JO9-1
  Zaterdag 10 juni 2023LegmeervogelsUithoornDSS JO8-1
  Zaterdag 10 juni 2023Ted Heemskerk Geel-WitHaarlemDSS JO9-1
  Zaterdag 10 juni 2023LegmeervogelsUithoornDSS JO11-6
 • Jeugdtoernooien

  Een toernooi is een spetterend voetbalfeest voor de jeugd, waar lekker actief meedoen en vooral plezier op de eerste plaats staan! Daarom gaan we elk seizoen opnieuw op zoek naar leuke en uitdagende toernooien voor onze jeugdteams. De organisatie van uit- en thuistoernooien ligt hierbij in handen van de toernooicommissie. Deze commissie valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuurslid Wedstrijdzaken.

  De toernooicommissie ontvangt het hele seizoen door uitnodigingen voor allerlei toernooien. Je vindt ze in ons Toernooien Overzicht. Deze lijst kun je vinden bij de toernooi- en leeftijdscoordinatoren.

  Op welke toernooi speel je?
  De toernooicommissie doet elk seizoen weer keihard haar best om voor alle DSS jeugdteams minimaal één aansprekend uittoernooi op poten te zetten. De toernooien die zijn vastgelegd vind je in de Toernooi Kalender.

  Uiteraard ontvangt je als teamleider een mail van de toernooicommissie voor elk bevestigde deelname. En mocht je nog vragen hebben: schroom niet ons te mailen: dsstoernooien@dssvoetbal.nl

 • Zelf een toernooi regelen en aanmelden
  Wil je niet afwachten en wil je zelf een toernooi organiseren? Superleuk!

  Gelukkig zijn er binnen DSS meer dan genoeg leiders/trainers met goede contacten, die je kunnen helpen een toernooi op te zetten.

  Oh ja: voordat je alles in gang zet, vergeet niet op de toernooi kalender te controleren of je team géén andere verplichtingen heeft!

  Als de datum van jouw toernooi niet dubbelt, houd ons dan alsjeblieft op de hoogte van je mooie plannen! Dat kan via dsstoernooien@dssvoetbal.nl. Zo houden we met z’n allen de Toernooi Kalender lekker actueel.

  Inschrijven=deelnemen
  Het organiseren van een toernooi is hartstikke leuk, maar kost wel veel inspanningen, tijd en geld. Zorg dus asjeblieft dat jouw team op komt dagen. We willen natuurlijk niet dat DSS bekend komt te staan als een no show-club.

  Is je team toch verhinderd, laat dit dan graag meteen weten aan de organiserende vereniging én aan de DSS toernooicommissie, via dsstoernooien@dssvoetbal.nl. En zorg waar mogelijk bij een tekort aan spelers voor aanvulling uit andere teams.

  Handig om te weten
  Tot slot: wil je als leider/trainer van een DSS jeugdteam om welke reden dan ook persé geen toernooi spelen, geef dat dan alsjeblieft direct door aan de toernooicommissie. 

rfwbs-sliderfwbs-slide