• #teamMarisa

  Kom in het team van Marisa.

  Marisa Olislagers  heeft via DSS een  prachtig carrière gemaakt: Begonnen bij DSS en nu speelster van ADO den Haag en aanvoerster van het Nederlandse elftal 019. Samen met andere Profvoetbalsters uit de Eredivisie  lanceren  zijn - samen met initiatiefnemer Plan International Nederland en de partners Johan Cruyff Foundation en Women Win - een fondsenwervende campagne genaamd #TeamLaLeague. De campagne eindigt op zondag 12 mei met een grote #TeamLaLeague Finals op de KNVB Campus in Zeist.

  Doelstelling;

  #Teamleague wil zoveel mogelijk meiden laten voetballen in Nederland en in ontwikkelingslanden.

  Meidenvoetbal helpt ongelijkheid tussen meiden en jongens tegen te gaan. Naast beweging en plezier, draagt voetbal bij aan de kracht en het zelfvertrouwen van meisjes. Ook krijgen meisjes tijdens de voetbalprojecten van La League les over allerlei belangrijke onderwerpen. We beginnen in Brazilië en Nicaragua, om kinderhuwelijken en tienerzwangerschappen daar buitenspel te zetten. Want daar hebben meisjes onze hulp hard nodig.

  Jij kunt ook mee meedoen in het team van Marisa!.

  Ben jij een voetballend meisjes geboren tussen 2005 en 2012 dan kun jij je aanmelden voor het  (online) team van Marisa. Jullie gaan dan samen zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. 

  Als je je aanmeldt voor #TeamLaLeague kom je in het (online) team van jouw favoriete Eredivisie Vrouwen-speelster. En dat is super leuk! Want als je meedoet en genoeg geld inzamelt kun je een officieel contract ontvangen, deelnemen aan de clinics en wedstrijdjes tijdens de Finals op 12 mei op de KNVB campus, geselecteerd worden voor het topteam en zelfs jouw coach ontmoeten om alle vragen te stellen die je hebt! Zie hiervoor het prijzenoverzicht: (linkje naar la leaguea bedragen overzicht). Verder informatie kun je vinden op https://laleague.com/ Je kunt je natuurlijk ook gelijk aanmelden via onderstaande knop:

  https://www.teamlaleague.nl/meedoen/hoe-zet-jij-je-in