• Photoshoot 18,19 en 25,26 mei

  Beste DSS - begeleider/coach,

  Jubileumboek DSS 100 jaar
  Het is jullie niet ontgaan dat DSS 100 jaar bestaat. We zijn bezig met een jubileum/ herinneringsboek. Een belangrijk onderwerp in het jubileumboek betreft de teamfoto’s. We willen alle huidige teams met een teamfoto in het jubileumboek. Daarvoor is het uiteraard nodig dat alle team gefotografeerd worden. We willen daar zaterdag en zondag 18 / 19 mei en 25 / 26 mei voor gebruiken: alle thuis spelende teams worden gefotografeerd.

  Wat te doen
  Jouw medewerking als teambegeleider is daarbij zeer belangrijk. Het is de bedoeling dat jij met je team op de foto gaat voor de wedstrijd van dit weekend. De foto’s worden gemaakt achter het clubhuis, naast veld 1. Zorg dat jullie dus iets eerder bij de club zijn zodat het mogelijk is de foto te maken. Kijk hiervoor naar de planning. De teams moeten in hun DSS-tenue op de foto. Dit is op basis van vrijwilligheid. Van jou wordt een aantal zaken gevraagd:
  Het team / spelers vooraf te informeren
  Het team in DSS-kleding op het aangegeven tijdstip op de juiste locatie te presenteren
  Vooraf te inventariseren dat degenen die op de foto staan daarmee ook toestemming geven voor deze foto (AVG) en hiervoor namens alle spelers een verklaring te tekenen.
  De namen in de juiste volgorde op te schrijven zodat de namen van de spelers te koppelen zijn op de foto. Hierbij is het belangrijk dat je de namen juist opschrijft.
  UIteraard is het mogelijk om Iemand uit het team hiervoor in te zetten (is zelfs geadviseerd zodat je jezelf op de wedstrijd kunt richten).

  Het is- door omstandigheden- kort dag, excuses hiervoor. De planning van de photo shoots is opgenomen in de bijlage. Zorg dat je op tijd bent. Dat is gelet op de strakke planning noodzakelijk.

  Het jubileumboek
  Het DSS jubileumboek (hard cover en luxe kwaliteit, met historie van DSS en actuele foto’s) is vanaf oktober verkrijgbaar. In het boek is ook ruimte voor sponsors. Als iemand rond het team interesse heeft in sponsoring van het boek, neem contact op met jeugddss@gmail.com.

  Dank jullie voor jullie medewerking.
  Namens de werkgroep DSS=100 jaar,


  Edwin van Dijk
  voorzitter jeugdcommissie DSS
  DSS voetbal 06-12681984

  Bijlagen downloaden: 

  Planningsschema fotoshoot

  AVG_verklaring