• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Technische commissie

  De technische commissie van DSS:

 • Bestuurslid Voetbalzaken

  VACANT

   

 • Technisch Manager

  VACANT

 • Hoofd Jeugd Opleidingen

  Nick van Everdingen

  Mijn naam is Nick van Everdingen en woon met mijn vrouw en onze kinderen in Hoofddorp. Na te hebben gevoetbald bij HFC EDO en vv Ripperda ben ik op mijn 15e bij DSS gekomen. Hier heb ik de jeugdselecties doorlopen om vervolgens door te stomen naar de mannenselectie. Na nog één uitstap naar vv Schoten ben ik na een wereldreis van 7 maanden gestopt met selectievoetbal en mij volledig gaan focussen op het trainersvak. Na 6 jaren als selectietrainer bij DSS ben ik ook als trainer geweest bij BVC Bloemendaal en FC Lisse. Inmiddels ben ik alweer een tijdje terug op het vertrouwde nest in de rol van Hoofd van de jeugdopleiding. Om deze rol zo sterk mogelijk in te vullen heb ik inmiddels de opleiding HO-B bij de KNVB met succes afgerond.

  Mijn rol als Hoofdopleiding is het vormgeven en bewaken van ons prachtige (jeugd)voetbalbeleid. Dit doe ik samen met de Technische Coördinatoren en trainers. Onze werkzaamheden hebben betrekking op alle voetbaltechnische zaken voor de selectieteams jeugd jongens en meisjes.

  Nick is bereikbaar via: hoofdjeugdopleiding@dssvoetbal.nl

 • Technische ondersteuning

 • Selectie jeugdteams | Bovenbouw

  Danny Barnshoorn

  tcbovenbouw@dssvoetbal.nl

 • Selectie jeugdteams | Middenbouw

  Rick van der Vuurst

  Mijn naam is Rick van der Vuurst en speel in de Senioren selectie. Hiervoor heb ik alle jeugd selectie teams van DSS doorlopen. Ik geef al ruim 6 jaar training binnen DSS aan verschillende selectie teams.

  Ben in het bezit van een TC3 diploma en eindverantwoordelijk voor de selectie Jeugdteams bij de jongensteams 13 t/m 16 jaar.

  Rick is bereikbaar via: tcmiddenbouw@dssvoetbal.nl

 • Selectie jeugdteams | Onderbouw

  André van Herp
  tconderbouw@dssvoetbal.nl

 • Selectie Jeugdteams | Meiden

  Bram Augustin 

  Ik ben Bram Augustin en ben technisch coördinator van de vrouwenafdeling. Ik voetbal al mijn hele leven bij DSS en ben intussen bijna 24 jaar lid van de club. Tot en met mijn 21ste heb ik altijd bij DSS gevoetbald. Ik heb in alle selectieteams mogen voetballen. Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met trainen geven bij DSS. Eerst deed ik dit op de woensdagmiddag bij de kleine jongens. Een aantal jaren later ben ik overgestapt naar de vrouwenafdeling. Binnen de vrouwenafdeling heb ik meerdere teams trainen mogen geven. Naast het trainen geven ben ik ook actief als scheidsrechter voor de KNVB. Dit doe ik op landelijk niveau bij de amateurs.

  Ik heb onwijs veel zin in het komende seizoen. Mochten er vragen zijn dan weten jullie mij vast te vinden. Bij DSS ben ik verantwoordelijk voor de selectieteams bij de meisjesjeugd. We zien elkaar op de velden!

  Bram is bereikbaar via: tcmeisjes@dssvoetbal.nl of 06 51910671

 • Opleiding trainers/begeleiding stagiaires

  Toon Beijer

  Vader van Lukas en Raquél en Rubén. Geboren en getogen in de Achterhoek.

  Op verzoek van Simon Kistemaker (the legend) ben ik van de Graafschap naar Telstar gegaan. Bij Telstar decennialang zo ongeveer alle functies bekleed die mogelijk zijn. Van assistent-trainer tot hoofdtrainer tot directeur technische zaken.

  Later werkzaam geweest voor AZ en als hoofdscout bij ADO Den Haag. Vanwege privé omstandigheden jarenlang niet actief geweest maar de draad enigszins opgepikt als hoofdtrainer bij OG en als trainer/opleider bij de Hans de Winter Voetbalschool. 

  Via Hans ben ik bij DSS gekomen om wat te betekenen voor de interne scouting, om bij DSS met Hans interne cursussen te geven en om indien gewenst  ondersteuning te bieden bij de eerste en tweede selectie en het begeleiden van de inmiddels 11 CIOS stagiairs en DSS’ers met ambitie om UEFA gediplomeerd trainer te worden of KNVB gediplomeerd Hoofd Jeugdopleidingen.

  Daarom ben ik vrij vaak en veel op de accommodatie te vinden en hoop zo een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelen van de potentie, de bloei en groei, van DSS. 

  Toon is bereikbaar via: opleidingtrainers@dssvoetbal.nl

 • Jeugdparticipatie

  Ger van Esveld

  Vanaf 1990 t/m 2006 ben ik trainer geweest van DSS 19-1, iedere twee jaar een nieuwe groep.

  Hierna trainer van DSS 2 en assistent-trainer van DSS 1. In 2018, na mijn pensionering, ben ik een tijdje uit de running geweest, maar nu de draad weer opgepakt.

  Naast mijn job als Interne-scout, het Spelers Volg Systeem, wil ik ook een Jeugdspelersraad in het leven roepen, dit na overleg met het bestuur en de Technische Commissie. 

  Ik wil verder denken, dan alleen de dingen die zich op de velden afspelen. Het wel en wee binnen een spelersgroep, hier weten wij te weinig van, een grijs gebied.

  Ger is bereikbaar via: jeugdparticipatie@dssvoetbal.nl

 • Coördinator Breedtesport Jeugdafdeling

  Wies Dongen

  Vanaf mijn 14e bezig ik bezig met mijn passie: voetbal. Toen de KNVB het 50 jarig jubileum van het vrouwenvoetbal vierde, was ik al een jaar eerder actief hierin in een Officieuze competitie onder de vlag van de AVB. In de jaren 80 ben ik zelfs met mijn team Blauw Wit kampioen van Nederland geworden. Daarna ben ik samen met de vrouwen van Blauw wit verhuisd naar Wartburgia.

  Wartburgia speelt sindsdien nog steeds in de hoogste klasse van het vrouwenvoetbal net als ons vlaggeschip DSS VR1.

  De voetbalpassie heb ik ook overgedragen aan mijn dochter Dewi Dongen die in 2006 bij DSS terecht kwam, nadat zij mij regelmatig als klein meisje bij OS Lusitanos zag voetballen. Nadat ik Dewi had aangemeld bij Bob Schouten werd ik direct voor het blok gezet :-) en voordat ik het wist werd ik trainster / coach van haar team en vervolgens startte ik later ook als leeftijdscoordinator.

  Aangezien we allemaal weten dat verenigingen veelal draaien op vrijwilligers wil ik graag tijdens mijn pensioen die er snel aan komt nog meer kunnen beteken voor de club en zodoende heb ik mijzelf aangemeld voor de gedeelde functie met Jordi als breedtesport coördinator.

  Wies is bereikbaar via Coordinatorbreedtesportjeugd@dssvoetbal.nl

 • Coördinator Breedte Sport senioren

  Raymond Meijers

  Hallo, mijn naam is Raymond Meijers en ik ben vanaf 2016 betrokken bij DSS. Zo train ik verschillende jeugdteams en ben ik leeftijd coördinator van de bovenbouw bij de jeugd geweest. Zelf trap ik nog een balletje bij de voetballende Vaders en op vrijdag in de 7X7 competitie.

  Als Coördinator Breedte Sport senioren wil ik de vraagbaak zijn voor alle senioren teams. Het is belangrijk dat alle zaken zo goed mogelijk geregeld zijn. Dus heb je vragen over zaken die voor het team van belang zijn zoals trainingstijden enz. stel deze dan aan mij en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op.

  Raymond is bereikbaar via: 

 • Coördinator keepertraining

  Gerd-Jan Mense 

  Al jong vond ik het geweldig om op doel te staan; ballen tegen te houden door voor de voeten van de tegenstander te duiken. We speelden toen vooral op straat. Later deed ik het bij verschillende verenigingen totdat ik het leuker vond om in de bergen met mijn vrienden te gaan klimmen en aan touw door de rotsen de weg omhoog te zoeken.
  Op een gegeven moment kwam ik met mijn zoons terecht bij DSS en merkte een paar jaar verder dat er op dat moment geen keeperstraining werd aangeboden. Samen met een van mijn zoons ben ik toen begonnen de keeperstraining op te bouwen. Zelf moesten we nog veel leren wat daar allemaal bij komt kijken. Inmiddels lukt dat aardig, mag ik zeggen.
  Er zijn inmiddels bij DSS zowel bij de vrouwen/meisjes als bij de jongens/heren een aantal goede keepertrainers en we leiden ze ook zelf op. De kwaliteit van de keeperstrainingen groeit en steeds meer jongens en meiden ontdekken daardoor wat zij als keeper in hun mars hebben.

  Voor DSS als voetbalclub is het erg belangrijk om in de toekomst steeds meer goede keepers op doel te hebben staan. Ik ga samen met de anderen vanuit de technische commissie proberen om dat voor elkaar te krijgen; door keeperstrainers te zoeken, door trainingen op elkaar af te stemmen en door de schaarse capaciteit aan trainers zo goed mogelijk in te zetten.

  Gerd-Jan is bereikbaar via: 

  trainerkeepers@dssvoetbal.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide