• Technisch Commissie krijgt een gezicht. Nieuwe en oude bekenden.

  Langs deze weg willen we ons als Technische Commissie aan alle leden van DSS voorstellen.  Het komende seizoen dat hopelijk in september weer van start gaat hebben wij nieuwe mensen bereid gevonden om plaats te nemen binnen de Technische Commissie. Omdat wij het belangrijk vinden dat wij binnen DSS zichtbaarder willen zijn, stellen we ons hieronder aan jullie voor.

  Spreek ons vooral aan op het moment dat je vragen voor ons hebt!

  De commissie is samen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de jeugdopleiding (selectieteams) van DSS  en bieden ondersteuning aan de trainers van de selectieteams die nodig is om tot deze ontwikkeling te komen omschreven in het werkdocument Voetbalvisie DSS.

  Komend seizoen zien de leden maar liefst 3 ‘nieuwe’ gezichten rondom de velden:

  Nick van Everdingen (Hoofd Jeugd Opleidingen), André van Herp (TC Bovenbouw) en Bram Augustin (TC Meisjes).

 • Nick

  Hoofd Jeugd Opleidingen

  Mijn naam is Nick van Everdingen. Ik ben 28 jaar oud en woon met mijn vriendin en onze zoon in Hoofddorp. Na te hebben gevoetbald bij HFC EDO en vv Ripperda ben ik op mijn 15e bij DSS gekomen. Hier heb ik de jeugdselecties doorlopen om vervolgens door te stomen naar de mannenselectie. Na nog een uitstap naar vv Schoten ben ik na een wereldreis van 7 maanden gestopt met selectievoetbal en mij volledig gaan focussen op het trainersvak. Na 6 jaren als selectietrainer bii DSS ben ik ook trainer geweest bij BVC Bloemendaal en FC Lisse. Komend seizoen keer ik terug naar het vertrouwde nest in de rol van Hoofd van de jeugdopleiding en trainer van Mannen 2 (zon). Ik heb er onwijs veel zin in en ben blij om terug te zijn bij ‘mijn’ club!

  Mijn rol als Hoofdopleiding (ik volg momenteel via de KNVB de opleiding tot Hoofd Opleiding B) is het aansturen van de Technische Coördinatoren en coördineer van alle voetbaltechnische zaken voor de selectieteams Jeugd jongens en meisjes.

  Nick is bereikbaar via: hoofdjeugdopleiding@dssvoetbal.nl

 • André

  TC Bovenbouw

  Als voetballer begonnen bij Overmaas (R’dam) en tot aan mijn studie gespeeld voor Sv Dosko (BoZ). Op het veld vooral de posities centrale verdediger, libero en ‘valse’ spits ingenomen. Bijnamen ‘Speedy Gonzales’ en ‘de tank’, vanwege fysieke kracht, spelinzicht, maar vooral mijn loop- en sprintvermogen.

  Zes jaar geleden in aanraking gekomen met het voetbaltrainerschap. Onder meer (assistent) trainer bij FC Purmerend en dit seizoen van JO12-1 bij DSS. Haal voldoening uit het (gezamenlijk) analyseren van wedstrijden en iedereen ontwikkelen om beter te leren voetballen, in het teambelang.

  Ik ben eindverantwoordelijk voor de selectie Jeugdteams bij de jongensteams 17 t/m 19 jaar.

  André is bereikbaar via: tcbovenbouw@dssvoetbal.nl

 • Rick

  TC Middenbouw

  Mijn naam is Rick van der Vuurst. Ben 22 jaar en aankomend jaar speel ik mijn 5e jaar in de Senioren selectie. Hiervoor heb ik alle jeugd selectie teams van DSS doorlopen. Ik geef al ruim 6 jaar training binnen DSS aan verschillende selectie teams.

  Ik train dit jaar de JO15.1 en zal aankomend seizoen de JO16.1 trainen/coachen. Ben in het bezit van een TC3 diploma en eindverantwoordelijk voor de selectie Jeugdteams bij de jongensteams 13 t/m 16 jaar.

  Rick is bereikbaar via: tcmiddenbouw@dssvoetbal.nl

 • Rody en Thomas

  TC Onderbouw

  Wij zijn Rody van Rooijen en Thomas Garrelts allebei 22 jaar en al een lange tijd betrokken bij DSS. Vanaf vorig seizoen zijn wij samen technisch coördinator onderbouw, hier zijn we verantwoordelijk voor de selectie jongens onder 8 t/m 12 jaar. Wij streven ernaar om alle spelers enerzijds maximaal te laten ontwikkelen en anderzijds met het plezier te laten voetballen. In onze rol leiden we ook trainers en leiders op. Spreek ons gerust aan voor vragen! (Behalve als het vragen zijn als dochter of uw zoon in de selectie kan). 

  Rody en Thomas zijn bereikbaar via: tconderbouw@dssvoetbal.nl

 • Bram

  TC Meisjes

  Ik ben Bram Augustin en ben 29 jaar oud. Aankomend seizoen ben ik de technisch coördinator van de vrouwenafdeling. Ik voetbal al mijn hele leven bij DSS en ben intussen bijna 24 jaar lid van de club. Tot en met mijn 21ste heb ik altijd bij DSS gevoetbald. Ik heb in alle selectieteams mogen voetballen. Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met trainen geven bij DSS. Eerst deed ik dit op de woensdagmiddag bij de kleine jongens. Een aantal jaren later ben ik overgestapt naar de vrouwenafdeling. Binnen de vrouwenafdeling heb ik meerdere teams trainen mogen geven. Naast het trainen geven ben ik ook actief als scheidsrechter voor de KNVB. Dit doe ik op landelijk niveau bij de amateurs.

  Ik heb onwijs veel zin in het komende seizoen. Mochten er vragen zijn dan weten jullie mij vast te vinden. Bij DSS ben ik verantwoordelijk voor de selectieteams bij de meisjesjeugd. We zien elkaar op de velden!

  Bram is bereikbaar via: tcmeisjes@dssvoetbal.nl of 06 51910671

 • Hans

  Technisch Manager

  Hans werkt alweer 1 seizoen lang bij DSS. Vorig seizoen als TC Vrouwen en verantwoordelijk voor de Circuittraining en Techniektraining. 
  Voordat Hans bij DSS startte was hij 1 jaar werkzaam in China als HJO en assistent trainers bij de Chinese profclub Qingdao Red Lions.

  Daarvoor werkte hij als Technische directeur bij Telstar Vrouwen, Hoofdjeugdopleiding Stormvogels, als assistent trainer bij de Mannen van Telstar en begon zijn carrière als Trainers bij de jeugd van HFC Haarlem.
  Naast zijn werkzaamheden bij DSS heeft Hans zijn eigen voetbalschool (HdW Voetbal).

  Wat doet een manager Voetbal Technische Zaken?

  DSS wil verder professionaliseren. Bij de meidenafdeling loopt dat goed en het bestuur wil dat ook voor de jongens bereiken. Het idee is dat het voetbal van de mannen en de vrouwen in beleving en prestaties dichter bij elkaar komt. Met als doel dat het eerste elftal van de mannen en de jeugd beter gaan presteren. Dat betekent dat Hans alle hoofdtrainers aanstuurt en het Hoofd Jeugd Opleidingen.

  Hans is bereikbaar via: hansdewinter@dssvoetbal.nl of 06-25025099

 • Bob

  Bestuurslid Technische Zaken

  Mijn ‘voetbalcarrière’ gestart bij HBC, via EDO in 1981 bij DSS terecht gekomen om met een aantal vrienden op een lager niveau bij een vriendenteam te spelen. Pas een aantal jaar later (in 1997) werd mijn band met DSS sterker. Mijn oudste zoon en later mijn jongste dochter en jongste zoon wilde ook graag (bij DSS) voetballen. Vanaf 2004 actief bij deze mooie club als assistent van Wim Boeree op de woensdagmiddag met het trainen van de eerste meisjesteams. Vanaf 2009 tot op 2020 vertegenwoordigde ik vrouwencommissie in het hoofdbestuur. Sinds 2020 is de vrouwenafdeling geïntegreerd in de club en willen wij met de leden van de Technisch commissie het succes van de vrouwenafdeling binnen de club kopiëren.

  In mijn rol als bestuurslid voetbalzaken ben ik voornamelijk de verbindende schakel tussen de bestuurskamer en het veld. Het bestuurslid technische zaken is geen direct aanspreekpunt voor ouders. Maar voor vragen die mijn collega’s (technische voetbalzaken) niet kunnen beantwoorden, kan je natuurlijk bij mij terecht.

  Bob is bereikbaar via: bobschouten@dssvoetbal.nl

 • Jij?

  Gezocht: Interne Scout

  Op vele fronten maakt DSS stappen als gezellige maar ook prestatiegerichte club, maar wel met gelijke kansen. Om zoveel mogelijk jeugdspelers te zien spelen willen we graag komend seizoen met meerdere scouts werken en zo een goed beeld van onze jeugd te krijgen en iedereen de kans te bieden om het maximale eruit te halen. De Technische Commissie wil per leeftijdscategorie hier invulling aan geven. DSS is voor het komend seizoen dus op zoek naar kandidaten om deze belangrijke rol in te vullen. Ben je enthousiast en wil je deel uit te maken van de technische staf? Heb je kind- en voetbalinzicht? Ga dan aan de slag als Interne Scout bij de jeugd van DSS.

  Voor verdere informatie over deze functie kan je bellen met onze Technisch Manager Hans de Winter 06-25025099.

rfwbs-sliderfwbs-slide