• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
  • Wellicht bent u pas net bekomen van de fantastische wedstrijd tegen TOG, maar de volgende staat reeds voor de deur. In Amsterdam wist DSS een schier onmogelijke achterstand om te buigen en na strafschoppen zelfs de volgende ronde van de nacompetitie te bereiken. Kortom: tijdens het toetje van de competitie kan werkelijk alles gebeuren.

    Zondag a.s. reizen we af naar Rotterdam alwaar op Sportpark de Bosdreef HOV/DJSCR de tegenstander is. De derdeklasser zal er alles aan doen om de promotie van DSS te dwarsbomen. Uw steun is daarmee enorm belangrijk. Wij hopen met velen richting Rotterdam te trekken om ook daar een wereldprestatie neer te zetten. De wedstrijd start om 14.00 uur. Let op: er zijn diverse omleidingen. Bekijk onderstaande informatie goed en ga goed geinformeerd op pad:

    Vanaf de A4-A12 op de A20.
    Volg daarna richting Dordrecht de A16. Ga bij Afslag 26 Rotterdam Kralingen, onderaan de afrit rechtsaf er de 1e stoplichten weer rechtsaf, daarna 1e stoplichten linksaf de Kralingseweg op. Na ca. 300/400 mtr. rechtsaf het Kralingse bos in. Dit is de Prinses Beatrixlaan. Dan het bospad rondom de Kralingseplas volgen ( ca. 2 á 3 km) en op een bepaald moment zie je aan de rechterkant het complex.