• DSS sponsors

 • DSS bordsponsors

 • Sponsors van DSS

  Sponsoring maakt het voor DSS mogelijk om voetbal laagdrempelig te houden. DSS is een van de grootste verenigingen in Kennemerland en biedt voor elk wat wils. Op de vroege zaterdagochtend zijn de mini’s vanaf 5 jaar actief en worden de eerste beginselen van het voetbal bijgebracht. Tot het eerste elftal van DSS dat in de zondag Derde Klasse uitkomt. DSS heeft ook een bloeiende vrouwenvoetbalafdeling.

  DSS biedt sponsorpakketten waarin de sponsor de mogelijkheid heeft als kleding-, bord-, kantinesponsor zijn of haar bijdrage te geven aan DSS. Desgewenst kunt u ook een vrouwen- of jeugdelftal onder uw hoede nemen. Neem voor meer informatie contact op met clubcoördinator Marcel Scheefhals Tel nr. 06-36133801 en e-mail: clubcoordinator@dssvoetbal.nl

  Het doel van de commissie voor dit jaar: bedrijven en winkeliers te enthousiasmeren om sponsor of adverteerder te worden van DSS-voetbal. Dit kan d.m.v. een bord of vlag op het hoofdveld, advertentie op de schermen in de kantine en/of in De Assist.

  Verder willen wij de sponsoren en adverteerders meer betrekken bij de jaarlijkse vrijwilligersdag en voetbalquiz en hen een sponsoravond aanbieden in de kantine van onze vereniging.

  Voor vragen, ideeën en andere opmerkingen is het emailadres: sponsoring@dssvoetbal.nl

  Uw reclame getoond op de beeldschermen in de kantine? informeer naar de mogelijkheden.

rfwbs-sliderfwbs-slide