• Word ook partner van DSS Voetbal!

  DSS voetbal is een deugdzame, solide en sportieve familieclub. Maatschappelijk betrokken op verschillende manieren, met oog voor alle belangrijke ontwikkelingen in de directe omgeving. Een club waar ambities hand in hand gaan met de warmte van een moderne voetbalvereniging. Doordat wij voorstaan een vereniging te zijn van nette mensen, hechten wij groot belang aan de normen en waarden die we binnen DSS=SPORT hebben vastgelegd. DSS voetbal is de vereniging waar je graag bij wil horen.

  Voordelen voor jou als partner:

  • Vergroting van je naamsbekendheid
  • Unieke en opvallende promotie
  • Uitbreiding zakelijke netwerk
  • Exclusiviteit mogelijk
  • Doorlopend onder de aandacht

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Martijn Egner via partners@dssvoetbal.nl of bel of stuur een whatsapp naar 06-83404304

 • Onze partners

  • ING
  • Vrolick Bouw- en aannemingsbedrijf
  • Hellodialog
  • Krinkels 
  • Remiro Freight Services
  • Carl Stahl
  • Nolita Pizzabar
  • Westhoff Retail
  • Indrukwekkend
  • Aad den Braber
  • Kroon en zonen
  • ZZD Glasbewassing
  • Primera Joost Meester
  • 't Hemeltje
 • ING

  24-06-2020

  ING vroeg om een overtuigend plan om het meiden- en vrouwenvoetbal een impuls te geven. Inzet: een lucratief driejarig sponsorcontract van maximaal € 5.000 per jaar. DSS krijgt het hoogste bedrag: € 15.000 voor drie jaar! We zijn hier erg blij mee.

  Gisteren was de live uitzending met de ING en Sarina Wiegman (bondscoach Nederlands vrouwenelftal) waarin het goede nieuws werd verteld aan 60 amateurclubs. DSS mocht als enige club het voorstel ook nog eens toelichten aan vele andere voetballiefhebbers in heel Nederland. De ING heeft veel waardering voor ons voorstel. We hebben de focus gelegd op concrete doelstellingen: groei, behoud en opleiding van vrouwelijke leden en staf. Ook hebben we invulling gegeven aan stimulering van gemengd voetbal.
  Dank aan de ING voor deze mooie kans. We pakken deze met beide handen aan. Bekijk de website van deze bank in Nederland.

 • Carl Stahl

  07-11-2020

  Maar wat blij is de JO8-1 met de nieuwe teamsponsor! Carl Stahl verraste de jongens uit het team van Mathijs Pater met nieuwe trainingspakken. Vandaag gingen Vincent, Raaf, Bas, Sten, Fabio, Julian en Lucas samen met de coach en sponsor op de foto in de nieuwe tenues. Veel dank aan Carlos Beira van Carl Stahl uit Zaandam voor de bijdrage. Carl Stahl sponsort DSS voor de komende 3 jaar.

 • Hellodialog

  21-11-2020

  Vandaag was het dubbel feest voor de JO11-1. De eerste wedstrijd op een groot veld en een nieuwe teamsponsor: Hellodialog. Ondersteund door spelers uit de 11-2 en 11-3 werd 4-1 gewonnen van JO13-4. Onze nieuwe partner Hellodialog bindt zich voor 4 jaar aan DSS Voetbal en levert een E-mail marketing tool aan DSS. Hierdoor kunnen we alle leden nog makkelijker bereiken. Dank aan Martijn Berns en Duncan Borsboom van Hellodialog voor deze mooie samenwerking. De jongens van de 11-1 zijn maar wat blij met hun nieuwe tenues. Bekijk de website van deze leverancier in e-mail marketing.

 • Remiro Freight Services

  16-01-2021

  Remiro Freight Services BV bindt zich als team- en clubsponsor aan DSS Voetbal voor drie jaar! De JO8-2 is heel blij met de nieuwe trainingspakken & shirts en mochten vandaag op de foto samen met de trainers en sponsoren. Veel dank aan Robert Pas van Remiro Freight en Jeron Boellaard van Krinkels voor deze ondersteuning. Juist in deze zwaardere tijden kan DSS dit goed gebruiken om ons te blijven ontwikkelen.

 • Krinkels

  16-01-2021

  Ook Krinkels bindt zich als team- en clubsponsor aan DSS Voetbal voor drie jaar! De JO8-2 is heel blij met de nieuwe trainingspakken & shirts en mochten vandaag op de foto samen met de trainers en sponsoren. Veel dank aan Jeron Boellaard van Krinkels voor deze ondersteuning. Juist in deze zwaardere tijden kan DSS dit goed gebruiken om ons te blijven ontwikkelen.

 • Westhoff Retail

  06-02-2021

  Goed nieuws: Westhoff Retail heeft afgelopen week hun sponsorcontract ondertekend. Westhoff Retail verlengt het huidige contract voor ook drie jaar. Ze zijn komende drie jaar verzekerd van een opvallend reclamebord aan veld 1. Daarnaast zorgen we voor goede zichtbaarheid op onze website, Instagram, Facebook en Twitter en de TV schermen in het clubhuis. We zijn blij met deze steun!

  Westhoff Retail is gevestigd in het centrum van Haarlem, aan Kruisweg 22-24 en is winkel en horeca in één. Ontbijt, lunch, een kop koffie, borrel of koop heerlijke producten voor thuis. Ook een ideale plek om te werken en te vergaderen vlak naast het station van Haarlem. Helaas nog gesloten helaas, maar straks hopelijk weer onbeperkt open.

 • Nolita Pizzabar

  06-02-2021

  Goed nieuws: Nolita Pizzabar heeft afgelopen week hun sponsorcontract ondertekend. Nolita Pizzabar is onze nieuwe partner voor de komende drie jaar. Zij zijn de komende drie jaar verzekerd van een opvallend reclamebord aan veld 1. Daarnaast zorgen we voor goede zichtbaarheid op onze website, Instagram, Facebook en Twitter en de TV schermen in het clubhuis. We zijn blij met deze steun!

  Nolita Pizzabar vind je in Haarlem aan de Lange Veerstraat 17 en in Overveen aan de Bloemendaalseweg 333. Je kunt hier terecht voor heerlijke authentieke steenoven pizza’s. 

 • Van Leeuwen Vleesch

  24-02-2021

  We zijn erg verheugd dat we weer een nieuwe sponsor mogen verwelkomen bij DSS. Van Leeuwen Vleesch heeft een contract ondertekend voor het gouden pakket voor de komende drie jaar. De start van onze kennismaking is de snertactie. De partner commissie is zeer tevreden over de opbrengst van deze actie voor DSS – zowel via de verkoop van snert als een nieuwe sponsor! Welkom Edwin als onze partner!

  Van Leeuwen Vleesch heeft vestigingen in Haarlem en Overveen. Een unieke slager – want als één van de weinige slagerijen in Nederland beoefenen ze authentiek en ambachtelijk het vak. In de winkels van Van Leeuwen proef je de sfeer van vroeger: een ruime keus aan vers vlees en een rijk aanbod van authentieke producten. Dat alles met een ouderwets goeie service.

  Je vindt van Leeuwen Vleesch op drie locaties: Amsterdamstraat 46 en Kleverparkweg 8zw in Haarlem en de Bloemendaalseweg 230 in Overveen. Bekijk de website van deze Slager uit Haarlem voor meer informatie. 

 • Aad den Braber

  26-02-2021

  Geweldig: weer een partner die zich langer aan DSS bindt! Dakdekkingsbedrijf Aad den Braber verlengt zijn samenwerking met DSS voor drie jaar! Aad zijn dochters spelen bij DSS en hij is heel lang coach geweest van meerdere DSS teams. Aad heeft ook geholpen met de aanleg van de nieuwe ballenhokken.

  Dakdekkingsbedrijf Aad den Braber verzorgt met name pannendaken. Daarnaast werken ze aan de reparatie en vernieuwing van EPDM dakbedekking, zink- en lood, schoorstenen en dakkapellen. Samen met zijn vrouw Sandra en zijn twee werknemers Ricardo en Theo zorgt Aad voor een knap stukje dienstverlening op hoogte. Heb je Aad den Braber nodig? Kijk dan op de website van dit dakdekkingsbedrijf uit Haarlem.

  Dank voor je steun, namens de partner commissie van DSS.

 • Primera Joost Meester

  05-03-2021

  Primera Joost Meester verlengt met DSS met een zilveren sponsorpakket en een advertentie in de Assist. We zijn erg blij dat Joost, een echte DSS’er, ons blijft steunen, ook in deze lastige tijden. Joost speelt wekelijks nog bij de voetballende vaders op donderdagavond en alle drie zijn zoons hebben bij DSS gespeeld!

  Primera Joost Meester vind je aan de Santpoorterstraat 62, midden in de Kleverpark. Je kunt hier terecht voor je tijdschriften, boeken, kantoorartikelen, cadeaus en nog veel meer. Zodra Primera Joost Meester straks weer open is – steun en koop lokaal!

  Dank Joost voor je steun en hopelijk tot snel op de donderdag bij DSS!

 • Kroon en zonen

  13-03-2021

  Fantastisch nieuws: alweer een partner die bij tekent voor drie jaar. Loodgietersbedrijf Kroon en Zonen neemt het bronzen sponsorpakket. André is al geruime tijd sponsor en een echter DSS’er. Hij en zijn zoon hebben zelf voor DSS gevoetbald.

  Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1924, over drie jaar vieren ze dus hun 100-jarig bestaan. Het wordt geleid door André Kroon, alweer de vierde generatie. Je kunt hier terecht voor al het loodgieterswerk, centrale verwarming, lood- en zinkwerken, pannendaken, bitumineuze dakbedekkingen en sanitair. Een begrip in Haarlem en omgeving. Bekijk de website van dit loodgietersbedrijf uit Haarlem.

  Veel dank namens heel DSS voor je steun André! Wordt erg gewaardeerd!

rfwbs-sliderfwbs-slide