• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Sponsorborrel bij Telstar inspireert met nieuwe verhalen

  Sponsoren zijn voor DSS enorm belangrijk. Om hen goed op de hoogte te houden en te inspireren, organiseert de club ‘Sponsorborrels’. Op 24 mei was de jongste editie in het stadion van Telstar, met uitzicht op het schitterende veld. Een perfecte plek voor zowel een gezellige borrel als goede gesprekken over voetbalzaken.

  DSS had een aantal interessante sprekers uitgenodigd om voor de inhoud te zorgen. De dagvoorzitter die alles in goede banen moest leiden was communicatiespecialist Johan Tempelaar.

  De eerste spreker was de nieuwe trainer van het tweede selectieteam van de dames van DSS, John van der Meer. Hij vertelde het ongelofelijk inspirerende verhaal van hoe hij na een dwarslaesie vele tegenslagen overwon en uiteindelijk zelfs weer kon lopen. Hij liet aan de hand van films van het Gehandicaptenfonds inspirerende cases zien van de prestaties van andere mindervaliden. Van der Meer gaf met zijn positieve verhaal de perfecte aftrap van de avond. ...

 • Vervolgens interviewde Tempelaar Daphne Koster, oud speelster van Ajax. Zij is nu manager Vrouwenvoetbal en manager van de Toekomst bij Ajax. Zij vertelde hoe de voetbalwereld is veranderd door de opkomst van vrouwenvoetbel, maar dat vrouwen ook nog hele inhaalslag moeten maken om op gelijke voet met de mannen te komen. Ze benadrukte dat voetbalclubs daarin een belangrijke rol spelen. Als die met hun marketing geen rekening houden met vrouwelijke doelgroepen, dan vergeten ze 50% van de markt te inspireren. Verder ging Koster in op de uitdagingen die ze zien om de jeugdvoetballers van nu zelfredzaam te maken. Zowel ouders als clubs lijken volgens Koster voor kinderen alle barrières weg te willen nemen. Zij schetste een correlatie tussen dit gedrag en een gebrek aan winnersmentaliteit in het veld.

 • Alle leden van DSS kunnen meeprofiteren van de warme banden die de club met haar sponsoren heeft, dankzij de sponsorvouchers die de club uitgeeft. Bart van Aalst presenteerde deze avond de opzet van de vouchers aan de sponsoren. Zij zagen de voordelen voor hun bedrijven en Bart gaat ze de komende tijd helpen het maken van voucheraanbiedingen voor de DSS leden.

   

  De laatste spreker van de avond was Natascha van Grinsven, de Commercieel Directeur van Telstar en bestuurslid van de Stichting Telstar Vrouwenvoetbal. Zij vertelde over de goede samenwerking tussen Telstar Vrouwen en DSS. Verder benadrukte ze de voordelen van samenwerken als één ‘Groot Kennemerland Regio’, waar DSS een voortrekkersrol kan spelen. We staan volgens Van Grinsven namelijk dichter bij elkaar in deze regio dan we vaak denken. Zo zou Telstar voor de gemiddelde Haarlemmer een erg leuke club kunnen zijn om te volgen. ...

 • Met die optimistische noot werd het inhoudelijke gedeelte van de avond afgesloten en konden de sponsoren de inspirerende onderwerpen verder samen bespreken tijdens een gezellige borrel.