• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
  • Culinair creëren vraagt om professionele apparatuur. A-kwaliteit materiaal voor de perfecte smaak tot in de puntjes. Martijn van Roon kan het weten. Als ervaren executive chef en opzetter van hotels en restaurants kent hij het klappen van de zweep. Als geen ander weet hij welke apparatuur en materialen er nodig zijn voor elke professionele keuken. Kennis die hij inzet ter ondersteuning van chefs die het beste uit hun materialen willen halen.

    Ook hobbykoks zijn bij Martijn van Roon aan het juiste adres. Hij levert enkel topkwaliteit merken. Of je nu op zoek bent naar een vacumeermachine, staafmixer, BBQ of een compleet ingerichte keuken: Martijn van Roon ondersteunt je graag. Neem een kijkje in de webshop of neem contact op voor advies en de mogelijkheden.

    Ga naar de website van Martijn van Roon