• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
  • Sponsor in the spotlight: Loodgietersbedrijf Kroon en Zn.

    Op zoek naar een loodgieter of dakdekker in de regio Haarlem, Bloemendaal of Heemstede? Loodgietersbedrijf Kroon en Zn. is er voor al het voorkomende loodgieterswerk, centrale verwarming, het plaatsen en onderhouden van complete cv-installaties, lood- en zinkwerken, pannendaken en bitumineuze dakbedekkingen. Ook voor dakreparaties of voor het verhelpen van daklekkages zijn zij je graag van dienst. Tevens zijn zij erkende gas- en waterfitters, dakdekkers en sanitairspecialisten.
  •  

    Loodgietersbedrijf Kroon en Zn. is een familiebedrijf en bestaat reeds sinds 1924. Het bedrijf in Haarlem wordt geleid door André Kroon, vierde generatie van de familie. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd in de regio Haarlem op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en service.