• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
  • Sponsor in the spotlight: Jopen Bier

    Sinds 1994 brouwt Jopen Bier vol enthousiasme craft bier dat anders is dan normaal. Van heerlijke hoppige IPA tot onorthodoxe Caramel Seasalt Brownie Stout. Brouwsels die misschien tegen wat heilige huisjes schoppen, maar zoals ze bij Jopen Bier zeggen: tradities zijn best buigzaam. Ook in het assortiment: een ruime collectie NON-bieren. Neem eens een kijkje in de webshop: het is weer bijna Vaderdag en wat is nou beter om te krijgen dan een doos vol bier? Jopen Bier heeft verschillende pakketten om cadeau te doen.
     
    Jopen Bier heeft een kerk als brouwerij. Hier kun je naast hemelse bieren en borrel bites in het Grand café ook aanschuiven in het restaurant, waar craft en cuisine samensmelten.