• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
  • Sponsor in the spotlight: Het Veerkwartier

    Buiten zijn is fijn en belangrijk voor iedereen. Het Veerkwartier is een stadse vrijhaven, waar het iedere dag een beetje anders is. Waar je blij bent en kunt genieten van het buiten zijn. Er is ruimte voor experiment en creativiteit. Een makkelijk bereikbare plek aan het water, in de natuur aan de rand van Haarlem. Een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukke stad en je buiten bent. Bij Het Veerkwartier kan je het hele jaar terecht, met veel ruimte(s): zowel binnen als buiten. Het (deels) overdekte terras met uitzicht over de Veerplas is geweldig.
     
    Je kunt er lekker eten en drinken. Er wordt gekookt met alle 4 V’s: vlees, vis, vega & vegan. Het uitgangspunt voor de keuken van Het Veerkwartier is: verrassend, eigentijds en lekker. Het Veerkwartier organiseert al jaren allerlei evenementen, zoals Film aan het Water: de openluchtbioscoop van Haarlem, Ruilebuiten: de kledingruilbeurs, live muziek, wandelingen met Van der Pigge en broodjes bakken.