• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
  • Sponsor in the spotlight: Dochters van Haarlem

    Ben je op zoek naar een cadeau of cadeaupakket in een specifiek thema of voor een speciale feestdag of gelegenheid? Of wil jij jouw personeel of relaties verrassen met een persoonlijk cadeau op hun verjaardag of jubileum? Dochters van Haarlem stellen de leukste cadeaus voor je samen. Wil je het in een feestelijk pakket of los laten bezorgen, geen enkel probleem. Kijk op Cadeauservice van Dochters van Haarlem, laat je inspireren en bestel eenvoudig een los product of een van de vele verrassingen die de Dochters van Haarlem speciaal voor je hebben samengesteld.
    Vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact met Marjon en Lisette van de Dochters van Haarlem op, want ze hebben een heel magazijn vol met leuke cadeaus en pakketten. Zij pakken graag een persoonlijk cadeau voor je in.