• Shirt beschikbaar voor jeugd

  DSS shirt te passen voor de jeugd vanaf 21/8

  Het is bijna zover! Na een jaar van hard werken en creatief ontwerpen spelen alle leden met ingang van het komende seizoen in het nieuwe DSS-shirt! Een moderne outfit, getailleerd maar wel met de bekende DSS kleuren. Vanaf het weekend van 21 september speelt ieder DSS lid in het nieuwe shirt.

  In dit bericht een update van de informatie van eerder dit jaar.

  Shirts voor de jeugd geleverd

  Alle jeugdleden (pupillen en junioren, onder 8 t/m onder 19) kunnen vanaf woensdag 21 augustus het nieuwe shirt passen bij Intersport Kennemer aan de Generaal Cronjéstraat 16 in Haarlem. Je kunt het shirt meteen meenemen (met uitzondering van bepaalde (selectie)teams benoemd onder vraag 13).

  Alle DSS spelers mogen pas vanaf het weekend van 21 september in het nieuwe shirt spelen.

  Shirts voor senioren volgen z.s.m.

  De shirts voor de senioren worden binnenkort geleverd. Je krijgt bericht wanneer je deze kan passen.  Dit volgt z.s.m. 

  Jubileumactie: gratis Nike voetbal bij voetbalschoenen

  Mocht je nog nieuwe voetbalschoenen nodig hebben dan heeft Intersport een leuke actie. Je krijgt bij iedere paar voetbalschoen een gratis Nike bal ter waarde van € 25,00!

  Let op: oude shirt pas inleveren na 21 september

  In tegenstelling tot het eerdere bericht vragen we je het oude shirt pas na 21 september in te leveren, zodat iedereen die voor 21 september oefen- beker of vroege competitiewedstrijden speelt een DSS shirt heeft.

  Dank aan onze sponsors

  Het nieuwe shirt is ter gelegenheid van ons jubileum mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: Intersport Kennemer en Hugtenburg & de Vries. We zijn dan ook erg blij met hun betrokkenheid en steun voor DSS.

  Veel gestelde vragen

  Bekijk onderstaande veel gestelde vragen voor meer informatie:

  1.  Wanneer kan ik het nieuwe shirt krijgen?

  Alle jeugdleden van onder 8 t/m onder 19 kunnen vanaf woensdag 21 augustus het nieuwe shirt passen. Je past deze in de winkel van Intersport Kennemer. Vanaf 21 september speelt iedereen in het nieuwe shirt. Dit betekent niet eerder en niet later! De pas- en afhaaldatum voor de senioren volgt z.s.m.

  2.  Waarom niet eerder dan 21 september in het nieuwe shirt?

  We streven naar een overgang die zo vlekkeloos mogelijk verloopt en willen iedereen in de gelegenheid stellen om het shirt te passen en op te halen.  We willen voorkomen dat spelers uit een team tijdens een wedstrijd in de oude EN de nieuwe shirts spelen, daarom is er gekozen voor een gezamenlijk moment. Volgens de regels van de KNVB is iedereen verplicht in een gelijk shirt te spelen.

  Daarom starten we vanaf het weekend van 21 september gezamenlijk met het spelen in het nieuwe shirt; niet eerder en niet later. We rekenen op jullie begrip en medewerking.

  3.  Waarom moet ik mijn shirt passen bij Intersport Kennemer?

  Zodat we zeker zijn dat je de juiste maat hebt. Daarnaast is de uitgifte via Intersport Kennemer voor ons een makkelijke manier om iedereen direct het shirt te kunnen overhandigen.

  4.  Hoe zit het met het keepersshirt?

  Keepers spelen met ingang van het nieuwe seizoen in een blauw shirt. Hiervoor gelden diezelfde uitgangspunten. Een zwarte keepersbroek, zwarte sokken en keepershandschoenen heb je al zelf of schaf je zelf aan. 

  5. Mag ik mijn nieuwe shirt houden?

  Je krijgt het shirt van DSS en de sponsoren Intersport Kennemer en Hugtenburg & de Vries. Het shirt mag je dus houden. Raak je het shirt kwijt of groei je eruit. Dan kun je zelf een nieuw shirt aanschaffen via Intersport Kennemer.

  6.  Waarom willen jullie dat ik mijn oude shirt inlever?   

  Vanaf 21 september 2019 hebben we verschillende inlevermomenten voor je oude DSS shirt. In tegenstelling tot eerder bericht hoef je deze niet in te leveren bij het passen van je nieuwe shirt.   We zorgen voor een nieuwe bestemming van onze "oude shirts" in Ghana en Suriname. Zo dragen we ons steentje bij aan de maatschappij en krijgen onze shirts daar een nieuw leven.

  7.  Wat als ik (nog) geen oud shirt hebt?

  Ben je nieuw bij de vereniging en beschik je niet over een oud DSS shirt dan kan je deze uiteraard niet inleveren en moet je de eerste wedstrijden tot 21 september overbruggen tot je in het nieuwe shirt kan spelen.

  Voor iedereen die niet over een oud DSS shirt beschikt en eerder dan 21 september van het seizoen moet spelen probeert DSS een tijdelijk ‘overgangsshirt’ (oud shirt of neutraal trainingsshirt) te verzorgen.  Via je coach krijg je een ‘overgangsshirt’. Alle coaches halen de shirts op bij het wedstrijdsecretariaat vlak voor de wedstrijd. Dit geldt voor teams en voor spelers die nieuw zijn bij DSS en niet over een shirt beschikken. 

  8.  Hoe zit het met de rest van mijn outfit?

  We blijven in de witte DSS broek en de rode DSS sokken van de vorige seizoenen spelen. Dit verandert niet. Dit geldt ook voor trainingsjassen, inloopshirts, truien e.d.. Ben je aan een nieuwe outfit toe? Dan schaf je deze aan via Intersport Kennemer aan de Generaal Cronjéstraat 16 in Haarlem. 

  9.  Ik heb een teamsponsor gevonden of wil een team sponsoren; hoe gaat dat vanaf nu?

  Voor het shirt hebben we nu een overeenkomst met Intersport Kennemer & Hugtenburg en de Vries. We zijn momenteel bezig met de uitwerking van de mogelijkheden om een team te sponsoren. Wil je inzicht in deze mogelijkheden? Stuur dan een mail naar partners@dssvoetbal.nl met daarin jouw verzoek.    

  10. Ik wil het shirt bedrukken met een naam, rugnummer of sponsor, kan dat?

  Bedrukken met jouw eigen naam kan helaas niet. We streven naar uniformiteit en het bedrukken van namen is qua ruimte erg lastig.

  Het bedrukken van rugnummers en/of sponsors is alleen op verzoek en in overleg mogelijk.

  11.  Mag ik vanaf 21 september nog spelen in mijn oude DSS shirt?

  Nee, we hebben besloten om als DSS tegelijk over te gaan naar een nieuw shirt. Volgens de regels van de KNVB speelt iedereen in een gelijk shirt. Daarop maken we geen uitzonderingen.  Niet voor spelers en niet voor teams. Vanaf 21 september spelen we allemaal in een nieuw shirt, niet eerder en niet later.

  12. Ons team heeft geen vaste keeper, hoe gaat dat in zijn werk?

  Bij teams die nog geen vaste keeper hebben is het wenselijk dat de keeper wel in een DSS keepersshirt speelt (zoals de JO8). Voor teams zonder vaste keeper stellen we een extra keepersshirt beschikbaar. Stem met jouw team af wie deze past en ophaalt. Zorg ervoor dat deze in de meest gangbare maat wordt opgehaald.

  13. Voor welke teams zijn uitzonderingen op een deel van deze communicatie?

  Voor de onderstaande teams zijn er uitzonderingen op de communicatie:

  DSS heren 1 en 2, vrouwen 1 en 2 en DSS zaalvoetbal:
  Shirt passen is niet meer nodig, jullie maten zijn bekend. Kleding wordt geleverd via de coaches.

  MO17-1, JO13-1, JO15-1, JO17-1 en JO19-1:
  Graag wel shirt passen bij Intersport Kennemer. Maar shirt niet meenemen. Jullie maten zo snel mogelijk doorgeven aan jullie coach. Jullie shirts wordt in overleg met de coaches voorzien van juiste rugnummer.                                 

  14.   Ik heb nog een vraag, maar mijn vraag staat er niet bij?

  Stuur een mail naar info@dssvoetbal.nl met daarin jouw vraag. Als deze vraag vaker voorkomt dan voegen we deze toe aan deze pagina. Zo houden we iedereen op de hoogte en proberen we het voor iedereen zo duidelijk en makkelijk mogelijk te houden.