• Lid worden

  Sponsors

  Vrijwilligers

 • Hoe komt ons nieuwe shirt eruit te zien?

  Binnen onze mooie club gonst het sinds een jaar over de ontwikkeling van een nieuw shirt.

  In 2019 vieren wij onze 100 jarige bestaan en volgens een aantal personen de hoogte tijd dat de spelers/speelsters van onze ruim 90 teams maar eens in een moderne shirt mogen verschijnen aan de aftrap.

  Hoe komt het shirt eruit te zien?
  Vraag is natuurlijk hoe ons mooie rood-groene shirt eruit moet komen te zien?
  Andere snit?
  Andere kleuren?
  Met knoopjes?
  Kraag of juist een V-hals?
  Korte mouwen, lange mouwen?
  Niemand had daar een heel duidelijk beeld bij, zoveel leden zoveel wensen????????????..
  Dus werd het tijd om serieus na te denken over al dan niet een moderner shirt te ontwerpen.

  De kledingcommissie
  Vanuit het bestuur werd Bob Schouten naar voren geschoven om een kledingcommissie samen te stellen die zich met het ontwerp van een eventueel nieuw shirt bezig te houden. De commissie kreeg wel een opdracht mee dat de DSS kleuren
  in ieder geval niet veranderd mochten worden. Zo gezegd zo gedaan; de kleding commissie bestaat maar liefst uit 8 personen;
  Theo Bloemzaad (wie kent hem niet?) Vanuit de jeugd Isa Peperkamp, vanuit de niet selectie senioren Richard Meier (onze projectleider), vanuit de mannenselectie Max Heneman, de vrouwenselectie; Isa Verkruyssen en uit de 100 jarige feestcommissie; Roos van der Sluis. Daarnaast is Hans Kroskinski de externe adviseur die veel van sportkleding en de logistieke operatie afweet.
  Vanuit het bestuur is Bob Schouten aangeschoven.

  De bijdragen aan het ontwerp
  Inmiddels heeft de kledingcommissie een aantal keer vergaderd en zijn zij een aantal stappen verder in het ontwerp.
  Afgelopen seizoen ontving de commissie een aantal voorbeelden vanuit de club.
  Sponsor Hans Kroskinski van Kennemer Intersport en ook onze gewaardeerde sponsor en ADO Den Haag fan Mario de Vries van Hugtenburg en de Vries deden een goede poging.
  Natuurlijk hebben wij ook van de jonge leden, of enkele vaders hiervan, mooie voorbeelden ontvangen; Dennis Kieft, vader van Stijn, Pauline van de Pol, Ivar van Toor, Julian van den Berg, ook Morten van Toor en ook de vader van Ruben Spijker, Rob deed zijn uiterste best om net zoals de anderen bij de kledingcommissie indruk te maken.

  Hoe komt het definitieve shirt tot stand
  Van alle shirt die wij hebben ontvangen zijn door de kledingcommissie uiteindelijk 4 shirts gekozen. Deze 4 shirts worden binnenkort aangeboden aan het bestuur.
  Het bestuur zal na de presentatie van Richard Meier 2 of 3 shirts aanwijzen die op de ALV, 14 november, aan de aanwezigen worden getoond.
  Vanaf 18 November tot sinterklaas worden ALLE DSS leden in staat gesteld om via een poll hun keuze te maken waarbij het democratische principe geldt; meeste stemmen gelden.
  Om ervoor te zorgen dat tijdens de nieuwjaarsreceptie het nieuwe shirt in concept vorm getoond kan worden hebben alle leden 2 weken de tijd om hun stem uit te brengen via een digitale poll.
  Hierna zal door Hummel (producent en sponsor) een voorbeeldshirt geproduceerd worden die op de nieuwjaarsreceptie geshowd worden.
  Rond maart zal het definitieve shirt in productie genomen worden. De productie van het shirt duurt ongeveer 2 maanden waardoor begin augustus 2019 alle DSS’ers (het seizoen dat DSS 100 jaar bestaat) in het nieuwe DSS gaan starten. Wij zijn benieuwd, jullie ook?

  Met sportieve groet,

  Bob Schouten
  Voorzitter vrouwenafdeling DSS / coördinator senioren