• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Jeugd selectie teams

  In elke leeftijdsgroep (onder 19, 17, 15, 13 en 11) wordt minimaal één selectieteam aangewezen, waarmee gericht gewerkt wordt naar een vast spelconcept dat aansluit op de voetbalidentiteit van DSS. Goede begeleiding, training en coaching bij deze teams moeten ervoor zorgen dat deze team(s) op een zo hoog mogelijk niveau voetballen.

  Selectieteams Jongens

  Concreet betekent dit dat de 2 oudste leeftijdscategorieën in de hoofdklasse uitkomen.

  De hoofdtrainers van de selecties allemaal gediplomeerd zijn en open staan om de trainers van de breedte-teams uit hun leeftijdsgroep te ondersteunen met oefeningen en tips. Daarnaast verzorgt DSS interne scholingen voor iedereen die daar interesse in heeft. Dat geeft ons de ruimte om het kader de bagage mee te geven die nodig is om het iedere speler naar de zin te maken.

  Contactpersoon selectieteams: Nick van Everdingen, Hoofd Jeugdopleiding 
  Ondersteund door de Technische Commissie 

   

  Selectieteams Meisjes

  Bij de jongste leeftijdscategorie is dat veelal in een jongenscompetitie om de weerstand van deze talenten te vergroten. Wij bieden sowieso de mogelijkheid aan de grootste meisjestalenten in de jongensselecties te laten voetballen en/of trainen.

  De praktijk heeft bewezen dat wanneer meiden met jongens voetballen er een andere dynamiek ontstaat in de groep wat prestatie verhogend voor meisjes en jongens kan werken. De ontwikkeling van de speelster staat voorop, er zal dan ook goed gekeken worden binnen welk team deze zich het beste kan ontwikkelen.

  Contactpersoon selectieteams: Bram Augustin