• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Gratis proeftraining bij DSS

  Voetbal is de leukste sport ter wereld. Althans dat vinden wij bij DSS. En die liefde voor voetbal dragen we graag over aan jou. Wil jij kennismaken met voetbal en /of met de leukste club van Haarlem en omstreken? Dat kan met een gratis DSS-proeftraining!

  Gratis kennismaken
  Je traint gratis mee met een groep van je eigen leeftijd. Ben je na één keer nog niet zeker? Geen probleem, want je kunt maximaal vier keer gratis proeftrainen. Daarna kun je beslissen of je bij DSS wilt komen voetballen.

  Twijfel je nog? Dan komt hier ons promo-praatje:

  • DSS = leuk
   Ten eerste is DSS de leukste club zijn van Haarlem en omstreken (maar dat hadden we al eerder gezegd).
  • DSS = oud (en leuk)
   Daarbij zijn we een club die al meer dan honderd jaar bestaat. En in die eeuw tijd hebben we heel veel ervaring opgedaan met het trainen van spelers. En d
   an hebben we het natuurlijk niet alleen over jongens maar ook over meiden. Dat spreekt voor zich.
  • DSS = gezellig (en goed)
   Tot slot is DSS ook nog eens een hartstikke gezellige club met heel veel gemotiveerde vrijwilligers en ervaren trainers die jou ALLES over voetbal kunnen leren.

  Waar wacht je nog op?
  Vul het formulier in om je aan te melden. We nemen daarna contact met je op om je proeftraining verder af te spreken. Alvast veel voetbalplezier!

 • Aanmelden gratis proeftraining bij DSS

rfwbs-sliderfwbs-slide