• a.s. zondag, 17 Maart, sluit de inschrijving voor de JVTC-cursus

  Er hebben zich op dit moment 9 deelnemers aangemeld.

 • NIEUWE CURSUS voor trainers/coaches van DSS !!

  Geef je op voor de cursus JVTC bij DSS met officieel KNVB-certificaat!

  Week in week uit staan jullie voor onze spelers en speelsters klaar. Jullie zijn de trainers/coaches die ze de beginselen van het voetballen bijbrengen en de basis leggen voor hun voetbalcarrière. Veel van jullie hebben geen trainerscursus of weinig ervaring op het gebied van trainen/coachen. DSS gaat daar verandering in brengen en bied jullie gratis een interne cursus aan voor beginnende trainers/coaches, de JVTC. In 4 bijeenkomsten van 3 uur (4 avonden) zullen de trainers/trainsters de beginselen van het begeleiden van spelers/speelsters tijdens hun voetbalactiviteiten leren zodat ze daarna weer vol frisse ideeën verder kunnen. Dit alles zullen we vastleggen in een werkboek. Na het behalen van dit certificaat kun je, indien gewenst, je inschrijven voor een grotere cursus (pupillentrainer, juniorentrainer of UEFA C) bij de KNVB mocht je ambities hoger liggen. Dit seizoen hebben we reeds een succesvolle cursus gehad met 14 geslaagde deelnemers (zie bericht hieronder) met alleen maar positieve reacties... 

  De data voor deze cursus staan reeds gepland. Dus tijd zat om de agenda vrij te maken?? 

  We hebben reeds 9 aanmeldingen!!!

  De bijeenkomsten zijn op :
  Woensdag 27 Maart 2019
  Woensdag 17 April 2019
  Woensdag 8 Mei 2019
  Woensdag 29 Mei 2019
  Woensdag 12 Juni 2019 is de Certificaatuitreiking

  Geef je op op onderstaand emailadres met je volledige naam, geboortedatum, emailadres, team dat je begeleid en je mobiele nummer. 
  Mocht je vragen hebben dan kan je me bellen op onderstaand nummer.

  Marcel van Marsbergen (cursusleider)

  marcelvanmarsbergen@dssvoetbal.nl
  06-27255593

 • Aanmelding trainers/coachcursus

  Versturen

 • DSS is weer 13 gediplomeerde trainers rijker!

  Gespannen koppen afgelopen woensdag in de kantine van DSS. Ondanks dat ze wisten dat ze geslaagd waren was het toch een officieel moment waarnaar al een maand werd uitgekeken. 13 cursisten (en 1 cursist van buiten onze club) volgde de JVTC-cursus bij DSS de afgelopen maanden. Deze cursus is de 1e aanzet voor (vrijwillig) kader om kennis te maken met de principes van voetbal en beoogd de trainers en coaches tips en tools te geven voor het nog beter begeleiden van onze jeugdleden. 4 bijeenkomsten (bestaande uit theorie, praktijk, praktijkopdrachten en het invullen van een werkboek) hebben de cursisten 3 uur gevolgd in de ruimte die beschikbaar is gesteld door het CIOS. De lokalen op de atletiekbaan zijn uitermate geschikt voor het geven van cursussen. Hier is veel kennis gedeeld en ervaringen uitgewisseld in een fijne (veilige) leeromgeving. De ontwikkelingen en stappen die zijn gedaan waren bewonderingswaardig. Handige tips, praktische voorbeelden en daarbij de theoretische onderbouwing zorgde voor nieuwe inzichten bij de cursisten die met de opgedane kennis in de praktijk aan de slag gingen. Veelal succesvol gezien de reacties en ervaringen die gedeeld werden... Zeer waardevol dus!

  Na een woordje van Edwin van Dijk, die namens het bestuur van DSS iedereen feliciteerde en aangaf hoe blij DSS hiermee is, werd de cursus nog nabesproken en iedereen individueel naar voren gehaald voor een woordje en het uitreiken van het certificaat. Met een bos bloemen (samengesteld door sponsor Ton en Ron op het Santpoorterplein) werd de groep op de foto gezet en werd er daarna, onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig het heugelijke feit gevierd. Ted Hoppenbrouwer werd bedankt voor alle verzorging rondom de cursus met een bosje bloemen. Erg fijn om dit uit handen te kunnen geven.

  Ik feliciteer onderstaande cursisten met het behalen van hun certificaat :

  Bernard Ennis
  Daan Halderman (niet op de foto)
  Maurice Hobo
  Menno Bakkers
  Orniel Drakenstein
  Raymond Meijers
  Roy Ligthart
  Simone Leensen
  Sjoerd van de Berg
  Susanne Cassa
  Wies Dongen (niet op de foto)
  Youri Groszenipper
  Zoe de Bruin
  Arin van Laarhoven (UNO)

   

  Het was een voorrecht deze groep te mogen doceren! Ik wens jullie veel plezier in de praktijk met de opgedane kennis.

  Marcel van Marsbergen