• Lid worden

  Sponsors

  Vrijwilligers

 • 3 DSS-trainers geslaagd voor trainerscursus bij de KNVB!

  Maarten Kiel, Rody van Rooijen en Thomas Garrelts (allen jeugdtrainers bij DSS) hebben vrijdagavond hun pupillentrainer-diploma ontvangen uit handen van KNVB docent Hans de Winter. (Op de foto Marcel van Marsbergen. Assistent van Hans op de cursus).
  Mannen proficiat namens DSS!

  Wil je ook een officiële cursus volgen? De JVTC-cursus (5 avonden) start in September bij DSS! Mooie kans dus.. Geef je nu op bij Marcel. Zie eerder aankondiging op de website... Gewoon doen!

  Groet.
  Marcel van Marsbergen

 • Interne trainers/coachcursus 2018!

  Geef je op voor een interne trainerscursus (nieuwe opzet!) bij DSS met officieel (JVTC) KNVB-diploma!

  Week in week uit staan jullie voor onze spelers en speelsters klaar. Jullie zijn de trainers/coaches die ze de beginselen van het voetballen bijbrengen en de basis leggen voor hun voetbalcarrière. Veel van jullie hebben geen trainerscursus of weinig ervaring op het gebied van trainen/coachen. DSS gaat daar verandering in brengen en bied jullie gratis een interne cursus aan voor beginnende trainers/coaches, de JVTC. In 5 bijeenkomsten van 3 uur (4 avonden + 1 terugkomdag) zullen de trainers/trainsters de beginselen van het begeleiden van spelers/speelsters tijdens hun voetbalactiviteiten leren zodat ze daarna weer vol frisse ideeën verder kunnen. Na het behalen van dit diploma kun je, indien gewenst, je inschrijven voor een grotere cursus (pupillentrainer, juniorentrainer of UEFA C) bij de KNVB mocht je ambities hoger liggen. Dit seizoen hebben we reeds een succesvolle cursus gehad met 21 deelnemers (zie bericht op website in december) met alleen maar positieve reacties... 

  De data voor deze cursus in het nieuwe seizoen staan reeds gepland. Dus tijd zat om de agenda vrij te maken… We hebben reeds 3 aanmeldingen!!!

  De bijeenkomsten zijn op :
  Woensdag 19 September            van 18.30 – 21.30 uur
  Woensdag 17 Oktober                 van 18.30 – 21.30 uur
  Woensdag 14 November             van 18.30 – 21.30 uur 
  Woensdag 12 December             van 18.30 – 21.30 uur

  De 5e bijeenkomst zal in overleg gepland worden in Januari.

  Geef je op op onderstaand emailadres met je naam, leeftijd, mailadres en mobiele nummer. We hebben plaats voor maximaal 16 deelnemers. 
  Mocht je vragen hebben dan kan je me bellen op onderstaand nummer.

  Marcel van Marsbergen (cursusleider)
  marcelvanmarsbergen@dssvoetbal.nl
  06-27255593

 • Interne cursus 2017 groot succes!

  De interne cursus (volgens het KNVB JVTC-principe) die binnen DSS gegeven is de afgelopen maanden, is met groot enthousiasme door de deelnemers afgesloten afgelopen woensdag. 5 avonden werden de deelnemers meegenomen door de trainers en coachwereld. Vragen als : Wat verwachten we van een trainer/coach?, Hoe lezen we een wedstrijd?, Waar letten we op met trainen en Wat kan ik van mijn groep verwachten? kwamen voorbij. Praktijkvoorbeelden en tools konden de cursisten zien en bespreken. Dit leverde mooie discussies op. Een afwisseling van theorie en praktijk zorgde voor een mooie balans en daardoor bleef de cursus boeiend. Op de laatste bijeenkomst ontvingen de aanwezigen een oorkonde van DSS onder het genot van een hapje en een drankje om het behalen te vieren.

  Nu heeft DSS weer 20 geschoolde trainers/coaches erbij. Trots kunnen we dan ook terugkijken op geslaagde en leerzame avonden.
   
  Via deze weg wil ik Hesdey en Jordi bedanken voor hun assitentie bij deze grote groep. Op naar de volgende cursus! Ik heb er nu al zin in....
   
  Marcel van Marsbergen