• VOETBAL IN 2018

  VOETBAL IN 2018

  De (her)start van de (voorjaars)competities is op 10 februari, een enkel team speelt al eerder om iets uit de najaarscompetitie in te halen of voor de beker.

  De trainingen kunnen worden hervat per komende maandag, de 8e januari. De tussen liggende weekenden tot en met 3 febr. kunnen worden benut voor oefenwedstrijden, waarvoor menig team zich al heeft gemeld: op 13 januari is er nog overvloed van ruimte, op de 20e, 27e en 3e febr. loopt het al aardig vol.

  Op voetbal.nl kan ieder zien hoe de nieuwe indeling van zijn of haar team is geworden. Alleen de JO13-2 laat nog op zich wachten.

  Ook voor de voorjaarscompetitie zijn de indelingen gebaseerd op poules van 12, soms zelfs 13 of 14. Dat betekent opnieuw een halve competitie, waarbij men de tegenstanders alleen thuis of uit ontmoet.

  In de planning staan de weekenden van de voorjaarsvakantie (24/25 febr. en 3/4 maart) als inhaal-/bekerweekenden opgenomen. Hetzelfde geldt voor de weekenden van de meivakantie (28/29 april en 5/6 mei). Het laatste voetbalweekend is dat van 26/27 mei.

  Zondag 7 januari is de nieuwjaarsreceptie van DSS in al zijn geledingen.