• Met z'n allen naar AZ - Nac Breda

  Uitnodiging

  "We nodigen alle leden van DSS graag uit om het duel AZ - NAC op zondag 12 augustus (16:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is.

  Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor DSS. Voor iedere verkochte kaart ontvangt jouw vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

  Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met je amateurvereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

  Bestellen kan via de actielink hieronder. 

  Werkwijze

  De kaarten kunnen tot en met zondag 29 juli online besteld worden. Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar DSS. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers opgehaald worden de kantine van DSS op woensdag 1 augustus tussen 20:00 en 21:30".

 • BESTELLEN? KLIK OP ONDERSTAANDE LINK EN LET GOED OP HET SELECTEREN VAN DE JUISTE KAARTEN: AMATEURACTIE AZ-NAC

  Open link in nieuw venster