• JO13-5M wint de DSS=SPORT prijs

  DSS=SPORT prijs naar JO13-5M

  Op zaterdag 26 mei werden de jaarlijkse DSS=SPORT prijzen uitgereikt door Marc Groen, namens de DSS=SPORT Commissie. Deze prijzen zijn voor de teams die zich hebben onderscheiden door sportiviteit en respect binnen en buiten het veld. De derde prijs was voor MO15-2, de tweede prijs voor JO14-5 en de eerste prijs ging naar JO13-5M. De teams kregen respectievelijk 75, 125 en 200 euro om aan een teamactiviteit te besteden. DSS 1 mannen kreeg een eervolle vermelding.

  Eervolle vermelding: DSS 1 mannen

  Dit jaar heeft DSS1 mannen het hele seizoen gespeeld zonder ook maar één rode kaart te krijgen, noch direct,  noch door twee keer geel in één wedstrijd. Geen enkele speler is geschorst, omdat hij het maximale aantal gele kaarten heeft ontvangen. In totaal werden er twintig gele kaarten aan het team uitgedeeld in het hele seizoen.

  3e prijs: MO15-2

  Als de MO15-3 te weinig speelsters heeft, en dat is bijna elke week zo, dan spelen twee tot drie speelsters van de MO15-2 mee. Soms lukt dat alleen door hun eigen wedstrijd te laten schieten. Door hun inzet kunnen wekelijks twee MO15-teams voetballen. Dat vraagt flexibiliteit en inzet en dat is wel een prijs waard.

  2e prijs: JO14-5

  Zowel in de najaarscompetitie als in de voorjaarscompetitie hebben zij het moeilijk gehad. Ergens haalden de spelers de motivatie vandaan om er elke week toch weer tegenaan te gaan. Winnen geeft altijd een goed gevoel maar omgaan met verlies en volhouden is echt iets voor sportievelingen. Dat vond de jury de tweede prijs waard.

  1e prijs: JO13-5M

  Het team staat helaas dik onderaan, maar blijft er elke week weer vol voor te gaan. De speelsters zijn sportief naar de jongens en klagen nooit. Zij doen trouw de Champion’s League opstelling voor elke wedstrijd. Ze hebben met elkaar het teamcontract op orde. En dan vind de coach ook de ouders nog eens trouw en positief. Kortom: dit team steekt er wat sportiviteit betreft boven uit en krijgt de eerste prijs.

 • De DSS=SPORT prijs 2017/2018: 

  Ook dit seizoen reikt DSS de DSS=SPORT prijzen weer uit!!
  Voor het eind van het seizoen zal deze prijs worden overhandigd aan drie teams. Drie teams die hebben laten zien dat zij de waarden en normen, verpakt in de slogan DSS=SPORT hoog in hun vaandel hebben staan en deze ook zichtbaar uitdragen.
  Dat kunnen ze bijvoorbeeld laten zien door de wedstrijd te starten met de Champions league opstelling en door het teamcontract te gebruiken en te tekenen.

  Vorig jaar gaven we alle teams ook zelf de gelegenheid om de "jury" ervan te overtuigen dat zij in de prijzen zouden moeten vallen.

  Daarop werd zo enthousiast gereageerd, dat we ook nu weer iedereen in staat willen stellen om het eigen of misschien juist wel een ander DSS-team te nomineren.


  Elk team kan de motivatie, waarom zij goede representanten van DSS=SPORT zijn, opsturen naar: dss-sport@dssvoetbal.nl
  Laat iedereen (de motivaties komen op ook op de web site) weten waarom jouw team beloond moet worden met een van de prijzen: derde prijs 75 euro, tweede prijs 125 euro en de eerste prijs 200 euro, bedoeld voor een teamactiviteit!
  We rekenen op veel inspirerende betogen van alle leeftijdscategorieën, jongens- en meisjes- en mannen- en vrouwenteams.
  En vergeet niet dit voor 10 mei a.s. in te sturen.


  Commissie DSS=SPORT