• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
  • Nieuwe vertrouwenspersoon bij DSS

    Ik ben Edwin van Dijk en ik loop een kleine 20 jaar rond bij DSS. Als vader, supporter, leider, trainer, leeftijdscoördinator en zes jaar als bestuurslid jeugd. Tegenwoordig ben ik ook nog redacteur van Assist en vast supporter van de DSS selectieteams.

    De laatste jaren probeer ik wat minder te doen voor de club. Ik word vertrouwenspersoon omdat ik het belangrijk vind dat onze leden veilig en met plezier kunnen sporten bij DSS.

    Uit de tijd als jeugdvoorzitter weet ik wat er zich kan afspelen in bepaalde teams. Meestal is dat positief en leuk, maar soms zijn er problemen. Dan is het belangrijk dat er mensen zijn waar je terecht kunt. Janne en ik hebben die taak. Ik hoop dat onze leden ons kunnen vinden als het nodig is. 

    In het dagelijks leven ben ik manager bij de Belastingdienst.