• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • MEISJES (MO) | 8 t/m 18 jaar

  DSS heeft een van de grootste meidenafdelingen van het land. Daar zijn we bijzonder trots op. En dat willen we graag zo houden. Daarom kijken we elk jaar opnieuw of de organisatie past bij de behoefte van de meiden.

  Naast dat we een van de grootste vrouwenvoetbalclubs zijn, spelen de MO19 en MO17 selecties op het hoogste niveau van Nederland. Ook daar zijn we bijzonder trots op. 

  Binnen de vrouwenafdeling van DSS vinden wij het wenselijk om de jongste meisjes (tot 9 jaar) in principe in jongensteams te laten voetballen. Vervolgens stromen ze door naar de MO10.

  Wanneer

  De breedteteams trainen 2x per week op maandag- en woensdag aan het eind van de middag/ begin van de avond. Wedstrijden zijn altijd op zaterdag.

  Contact breedteteams meerdere leeftijdscoördinatoren