• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Laatste scholing van de DSS Academie

  Kom aanstaande donderdag 16 juni naar de laatste scholing van de DSS Academie!


  Voor alle trainers en leiders van de middenbouw
  Geblesseerd raken tijdens het voetballen is iets waar bijna elke speler weleens mee te maken heeft. Om plezier en prestaties bij het voetballen te maximaliseren is het van uiterst belang de kans op blessures te verminderen. Dit wordt ook wel ‘blessurepreventie’ genoemd. 

  Bij DSS vinden we dit een belangrijk onderwerp en willen wij ons kader helpen om de kans op blessures bij hun spelers zo klein mogelijk te maken.

  Tips van fysiotherapeut
  Op 16 Juni zal DSS in samenwerking met Gody Uwampeta een bijeenkomst organiseren. Gody is een fysiotherapeut en personal trainer die onder andere gespecialiseerd is in het onderwerp blessure preventie. Samen met zijn partners heeft hij een applicatie ontwikkeld die DSS spelers kan helpen om blessures te voorkomen. 

  Voor alle trainers
  Tijdens de bijeenkomst krijg je praktische handvatten worden die elke trainer, ouder én speler gelijk kan toepassen. Een deel van de bijeenkomst vindt plaats op het veld met extra aandacht voor de  nieuwe DSS warming-up! Dus trek je voetbalkleding aan! Wij rekenen op de aanwezigheid van elke trainer! 

  Middenbouw- en Bovenbouw (JO13-JO19) Recreatie 18:30-20:00 uur

  Middenbouw en Bovenbouw prestatie (JO13-JO19)  20:00-21:30 uur

  Meer informatie? Ga naar de leeftijdscoördinatoren, technische coördinatoren en/of Nick van Everdingen 9hoofdjeugdopleiding@dssvoetbal.nl). Tot ziens bij DSS!