• Vrijdag 31 januari 2020 is het zover: de 11de editie van de ‘Voetballende Vaders Voetbalkwizz’. Ton Kas, Peter Heerschop, Frank Snoeks, Mart Smeets, Dolly Bellefleur, Ton Ojers en Roelof Luinge waren de spraakmakende presentatoren van de afgelopen jaren. Dit jaar wordt de presentatie verzorgd door Erik van Muiswinkel. 

  Update 22-1-2020: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Alle kaarten zijn verkocht. Wil je meer informatie? Je kunt een mail sturen naar mario@wateenleukhuis.nl.  Ieder team bestaat uit twee personen. Je betaalt 15 euro per team bij entree op de avond zelf. Aanvang 20:00, clubhuis open om 19:15. 

 • Meer over de kwizz, voetballende vaders en moeders

  In 2019 verscheen ons jubileumboek met een uitgebreide terugblik van 10 jaar devoetbalkwizz en 18,5 jaar de voetballende vaders en de moeders. 

 • Voetbalkwizz 10 jaar

  Uiteraard mag in dit boek vol hoogtepunten de ‘Voetballende Vaders Voetbalkwizz’ niet ontbreken. Toevallig viel het 100-jarig bestaan van de club samen met de 10e editie van deze inmiddels traditionele Kwizzavond. Het werd een knalavond, dit keer gepresenteerd door Ton Kas – met zijn gortdroge humor en talloze anekdotes, die ook wel moppen worden genoemd.

  Organisatoren Theo van Hoesel en Mario de Vries, bijgestaan door voorzittert Aart, lukt het elk jaar weer om in een vol clubhuis de leukste presentatoren voor de zaal te krijgen. De vragen zelf bedenken is wat veel gevraagd dus ... lees meer in ons jubileumboek

 • Vaders en moeders aan de bal

  Vaders en moeders die langs de lijn staan, blijken ook te willen voetballen. Niet meteen in een competitie waarbij je elk weekend de ‘wei’ in moet. Nee, liever wat vrijblijvender. Lekker op een avond een balletje trappen, wanneer het jou uitkomt. Veel vaders en moeders hebben vroeger gevoetbald en willen zelf weer het veld op. Of ze raken door het spel van zoon- of dochterlief enthousiast om ook eens een poging te wagen.

  Met de opkomst van het vrouwenvoetbal zijn de moeders in 2016 gestart. De vaders voetballen al sinds 1999, zij maken in dit jubileumjaar hun vierde lustrum vol. De aanloop verliep bij beide groepen op ongeveer dezelfde manier: een of meer enthousiastelingen staken de koppen bij elkaar ... lees meer in ons jubileumboek. 

rfwbs-sliderfwbs-slide