• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
  • Keurslager van der Slikke

    Het familiebedrijf Kuijk bestaat al sinds 1886 en Wim Kuijk heeft deze slagerij in 1986 overgenomen. Samen met zijn vrouw Betty heeft hij hier een prachtige Keurslagerij van gemaakt. Wim heeft een stapje terug gedaan en heeft een goede opvolger gevonden in Arjen van der Slikke. Arjen is geen onbekende, hij werkt inmiddels al 12½ jaar bij de Keurslagerij en vindt zijn werk prachtig om uit te voeren!

    Wie nog waarde hecht aan authentieke producten is hier aan het juiste adres. Wij houden van ons vak, en dat ziet en proeft u terug in de puurheid van ons vlees.  Ook op het gebied van buitenlandse vleeswaren of lekkere maaltijden kunt u bij ons prima terecht. Wij kunnen ons best voorstellen dat u trek zult krijgen van dit bezoek. Kom dan naar onze winkel en wij laten u graag iets proeven!

     


    Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.