• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Kantinediensten

  Kantinediensten zaterdag
  07.45 - 11.00 eerste dienst

  10.45 - 14.00 tweede dienst
  13.45 - 17.00 derde dienst
  16.45 - 19.45 vierde dienst

  Kantinediensten zondag
  08.15 - 11.30 eerste dienst

  11.15 - 14.30 tweede dienst
  14.15 - 18.30 derde dienst

 • Kantinedienst

  Alle teams vanaf O8 draaien een aantal keer per seizoen een kantinedienst.
  Het rooster wordt per half jaar (september t/m december en januari t/m mei) vastgesteld. Hierbij wordt er geen rekening gehouden met uit- en thuiswedstrijden. Het kan dus voorkomen dat een team voor een kantinedienst ingedeeld wordt terwijl zij uit spelen. Ook bij een afgelasting van de eigen wedstrijd of als het team dat weekend geen competitie verplichtingen heeft, gaat de kantinedienst waarvoor het team ingedeeld is, gewoon door.

  Ruilen kan uiteraard altijd. Bij de coördinator kunnen contactgegevens van andere teams  opgevraagd worden.

  De O8/O9 teams worden 2 x per seizoen ingedeeld, O10 teams maximaal 3 x per seizoen en vanaf O11 maximaal 4 x per seizoen. Het rooster wordt zodanig in elkaar gezet dat een team niet twee keer rond een schoolvakantie ingezet wordt en gedurende het seizoen verschillende diensttijden heeft. Ook de seniorenteams draaien kantinediensten, zowel op de doordeweekse avonden als in de weekenden. Om de kantinediensten gelijk te verdelen over de zaterdag- en zondag teams worden O14 teams en hoger voor de zondag ingedeeld.


  De coördinator stuurt ruim tevoren een reminder naar de teamleider/coach/aanvoerder. Deze zorgt dat het team 3 ouders (spelers) levert. Voor de zaterdagochtend dienst geldt dat één van deze ouders de wedstrijdtafel ondersteunt. Voor de zaterdagmiddag en zondag geldt dat één van de ouders gevraagd kan worden in de keuken te ondersteunen.


  Coördinator zaterdag en zondag:
  Marijke Bruijn
  whatsapp 06 – 2424 55 84
  bardienstzaterdag@dssvoetbal.nl
  bardienstzondag@dssvoetbal.nl

  Klik hier voor de instructies