• DSS JO11-1 kampioen!

    Dat de jongens van DSS JO11-1 dit seizoen oppermachtig waren in hun poule in de hoofdklasse was al wel vrij snel duidelijk.

    Ongeslagen (ook nog voor de beker) mochten ze afgelopen zaterdag dan ook thuis aftrappen voor hun kampioenswedstrijd. Het team van tegenstander DCG Rksv uit Amsterdam zou waarschijnlijk hoge ogen gooien in een rugbycompetitie, maar hun voetbalkwaliteit haalde het niet bij die van onze jongens die zich, zo bleek in deze wedstrijd vol duw, schop en trekwerk, niet van hun stuk lieten brengen en ze met 4-0 van de mat tikten. Typerend voor dit seizoen waarbij de jongens geen enkele keer hun koppies hebben laten hangen en altijd tot de laatste minuut aan bleven vallen.

    Het is te merken dat dit het tweede jaar is dat dit team onder leiding staat van trotse trainer/coach Cas Wubbe, die met een flinke dosis humor en discipline het beste uit de jongens lijkt te halen. Het ‘eerste’ is inmiddels erg goed op elkaar ingespeeld en de spelers kunnen individueel op meerdere posities goed uit de voeten. De trouwe toeschouwers van DSS JO11-1 hebben dit seizoen dan ook regelmatig van mooi tikkie-takkie voetbal mogen genieten.

    In januari wacht nog een laatste inhaalwedstrijd. Dan proberen ze het doelpuntensaldo nog meer op te schroeven (+98/-20) en het doel weer schoon te houden. Het honderdste doelpunt gaat vast gescoord worden! Het welverdiende kampioenschap is in ieder geval nu al binnen. Wat een toppers!