• Uitnodiging AZ - Venlo

  update 6-2:
  Bestellen kan tot en met zondag 10 februari. 
  Ophalen van bestelde kaarten op dinsdag 12 februari tussen 19:00 en 21:30 in de kantine.

  Tussenstand in het aantal leden dat AZ-VVV gaat bezoeken is 112 personen. Dus we kunnen vast 
  € 112,- aan de clubkas toevoegen, naast de veilingopbrengst van € 130,- van de twee vip-kaarten die AZ voor de Voetbalquiz ter beschikking stelde. In samenspraak met AZ hebben we de mogelijkheid om kaarten te bestellen verlengd TOT EN MET AANSTAANDE ZONDAG, 10 FEBRUARI. De kaarten dienen nog steeds dinsdagavond 12 februari te worden afgehaald in onze kantine. 
   

  AZ nodigt alle leden van DSS graag uit om het duel AZ - VVV Venlo op zaterdag 16 februari 2019 (18:30 uur) te bezoeken tegen een actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen kan zijn. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

  Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor DSS. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

  Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

   

  Bestellen

  De kaarten kunnen tot en met zondag 10 februari 2019 online besteld worden. Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

  Bestellen kan via de volgende actielink:
  https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azvvvvenlodss

   

  Ophalen kaarten

  Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers op dinsdagavond 12 februari worden opgehaald in de kantine van DSS .