• InHolland studeert op DSS kantine

  A.s. zaterdag 30 september zullen 5 HBO studenten met een ludieke actie zichtbaar zijn rondom de velden van DSS. Neem wat kleingeld mee dan komt de koffie naar u toe, voor diegenen die langs de velden staan aan te moedigen. Nieuwsgierig? Tot zaterdag.

  De ludieke actie komt voort uit een dagje brainstormen met 50 studenten in de DSS kantine ruim zo¹n 2 weken geleden om invulling te geven aan de vraag van het DSS bestuur om de kantine van DSS rendabeler te maken.

 • InHolland studeert op DSS

  Het bestuur van DSS is op advies van René Blom (Listo Events) en Margit Bosch (A Bunch of Choices) - beiden via hun voetballende kinderen betrokken bij DSS - een samenwerking aangegaan met studenten van hogeschool Inholland. Prangende vraagstukken die het bestuur heeft liggen is onder de aandacht gebracht bij passende opleidingen, aangezien voor alle vraagstukken onderwijs te vinden is, op alle niveaus (VO, MBO, HBO, WO).

  Laat dit geen eendagsvlieg zijn, maar een continue samenwerking zodat DSS is beweging blijft. Komende maanden zullen 5 vierdejaars Sportkunde studenten zichtbaar zijn rondom de velden en via de communicatiekanalen van DSS. Zo ook zaterdag 30 september jl.

  Aangezien Rene en Margit Academies opzetten voor grote evenementen als SAIL Amsterdam, Wereldhavendagen (Rotterdam) en Floriade 2022 om jong talent in alle geledingen van het project te betrekken in zowel voortraject als in de uitvoering, is deze aanpak voor hen niet nieuw. Maar of je nu SAIL of DSS neemt, er is behoefte aan hulp anders dan alleen leunen op de traditionele vrijwilligers. Daar wordt iedereen toch gelukkig van?