• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan DSS, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en DSS ontvangt hiervoor geld in de clubkas!
  Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar DSS. En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je DSS ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van DSS. Klik vervolgens op het logo van de winkel. 
  Voor jou een kleine moeite, voor DSS zijn het directe inkomsten. 

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van DSS. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert DSS hier direct van!

  Bezoek de SponsorKlikspagina van DSS

 • Hoe het werkt

  • Ga naar SponsorKlikspagina van DSS of één van de onderstaande links
  • Klik op bestel en doe je bestelling
  • DSS krijgt automatisch een percentage van jouw aankoop

  Voorbeeld:
  Stel je bestelt online een nieuwe TV bij coolblue van € 599,00. Van de bestelling gaat 1 tot 10% naar DSS. Dus in dit voorbeeld minimaal € 5,99 en maximaal € 59,90. Je betaalt zelf niets extra, de verkoopcommissie gaat naar DSS!


  Ook kan je een app of chrome extensie installeren zodat bestellen via DSS nog makkelijker wordt.  

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch DSS weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor DSS is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert DSS niets op.
   

  Hartelijk dank namens de sponsorcommissie.

  Heb je hier een vraag over? Laat het ons weten via partners@dssvoetbal.nl

 • Naast de bovenstaande webshops zijn er nog heel veel andere winkels. Hieronder vind je de belangrijkste. Aanklikken van deze link en bestellen is voldoende om DSS te sponsoren, meer hoef je niet te doen.

  Bekijk alle deelnemende webwinkels

rfwbs-sliderfwbs-slide