• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Huiswerkbegeleiding bij DSS met 'Bijdeles'

  Vanaf 2022 biedt Haarlem Bijdeles huiswerkbegeleiding aan op DSS!

  Huiswerkbegeleiding van Haarlem Bijdeles is een prettige, ontspannen plek om aan school te werken, zonder afleiding. Daarbij staat positieve, persoonlijke aandacht centraal en is er veel tijd voor leren leren, plannen en structuur.

  Tijdens de begeleiding helpen we met het maken van huiswerk en het leren voor proefwerken. Zo gaan leerlingen beter voorbereid, met meer zelfvertrouwen, meer motivatie en meer plezier naar school, en draagt de huiswerkbegeleiding bij aan betere resultaten. 

  Huiswerkbegeleiding vermindert niet alleen de stress over school thuis, het geeft leerlingen ook meer tijd om leuke dingen te doen.

  Zie: www.haarlembijdeles.nl voor meer informatie over onze werkwijze.

 • Wanneer is Haarlem Bijdeles?

  De huiswerkbegeleiding op DSS is iedere dinsdag en donderdag van 15:00 tot 18:00.


  Na afloop wordt het avondeten verzorgd op de club, leerlingen kunnen dus op DSS blijven om te eten.

 • Kosten

  De kosten voor de huiswerkbegeleiding met avondeten bedragen €275,- per maand.

  DSS-leden krijgen de eerste twee maanden 10% korting!

  Wij bieden ouders/verzorgers een vrijblijvend kennismakingsgesprek, een maandelijkse update van de vorderingen en hanteren geen opzegtermijn.

 • Wie is Haarlem Bijdeles?

  Haarlem Bijdeles is opgericht door Tim Koning en Michiel van Schagen en verzorgt sinds 2013 bijlessen en huiswerkbegeleiding in Haarlem.

  Inmiddels zijn er vestigingen in Haarlem, in de Jansstraat en de Wagenweg, en één in Amsterdam West. Daarnaast hebben we samengewerkt met een aantal scholen in Haarlem.