• Huijg Sport is Topsponsor

  Vrijdag 12-5 heeft Huijg Sport zich voor zes jaar verbonden aan DSS als Topsponsor. Huijg Sport is daarmee exclusief leverancier van alles DSS kleding. Van wedstrijdtenues tot trainingspakken en DSS fan artikelen.

  In de samenwerking stellen ze een jaarlijks budget beschikbaar voor de hoofdselecties en trainers van DSS. Tevens schenkt Huijg Sport 1.500 trainingshesjes, zodat we goed zichtbaar kunnen trainen met alle teams kunnen trainen. Daarnaast worden alle G-voetballers ook voorzien van nieuwe wedstrijdkleding en trainingspakken.

  Je vindt Huijg Sport aan de Generaal Cronjéstraat 129 in Haarlem. Graag tot snel in de sportspeciaalzaak van Huijg of online via de webshop. Binnenkort ontvang je een ledenpas, waarmee je ook korting krijgt bij Huijg Sport.

 • Update 22-4-2021

  Beste DSS’er,

  Op 10 april hebben we je het eerste bericht gestuurd over onze nieuwe kledingleverancier en sponsor Huyg Sport.

  Daarin hebben we vermeld dat het verplicht is je wedstrijdshirt, die nu nog bedrukt is met Kennemer Intersport in te leveren. Je krijgt dan 8 euro korting op je aankoop van je nieuwe wedstrijdshirt en tegelijk krijg je je DSS ledenpas uitgereikt. Deze DSS ledenpas geeft je recht op 10% korting op al je aankopen bij Huyg Sport, met uitzondering op de aanbiedingen die op dat moment gelden.

  Alle shirts moeten ingeruild worden, zodat we zeker weten dat er niet in een oud sponsorshirt wordt gespeeld of getraind. We houden dit bij via onze ledenlijst en vragen je dan ook om een datum in je agenda te noteren om het nieuwe wedstrijdshirt te gaan kopen.

  Op deze wijze zorgen we dat we een uniformiteit hebben op de club en dat onze nieuwe kledingleverancier en sponsor zich gewaardeerd voelt.

  Bekijk ook de opties om gebruik te maken van het sportfonds van de gemeente.

  Namens het bestuur,

  Martijn Egner
  Voorzitter DSS Voetbal

 • Nieuwe kledingleverancier: Huijg Sport

  Beste DSS’er,

  Zoals jullie waarschijnlijk hebben gehoord heeft Intersport Kennemer door persoonlijke omstandigheden besloten om de samenwerking met DSS te beëindigen. Dit komt voor ons nogal onverwacht en is spijtig omdat we in 2019 iedereen van een nieuw shirt hebben voorzien.

  Gelukkig hebben we met Huijg Sport snel een uitstekende nieuwe partner gevonden. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Met Ilse Huijg en Nico Grobben hebben we een overeenkomst gesloten voor de komende zes seizoenen. Huijg Sport bevindt zich ook in de Generaal Cronjéstraat, dus daar verandert gelukkig niets aan.

  Nieuwe shirts zijn vanaf juli leverbaar
  Dit betekent wel dat er nieuwe wedstrijdshirts gemaakt moeten worden. Deze zijn vanaf juli leverbaar via Huijg Sport voor € 43 per stuk. In ruil voor je huidige shirt ontvang je € 8 korting, omruilen is verplicht voor alle leden. We houden bij wie zijn shirt al heeft omgeruild, zodat we zeker weten dat er niet meer in oude sponsorshirts wordt gespeeld.  Dit geldt voor alle shirts; dus zowel junior, senior, keepers als spelers.  

 • DSS Ledenpas
  Bij het inleveren en aanschaffen van jouw wedstrijdshirt ontvang je ook een DSS ledenpas. Deze geeft je direct voordeel. Bij Huijg Sport ontvang je 10% korting op het hele assortiment (met uitzondering van aanbiedingen). Binnenkort volgt er meer informatie over andere sponsoren die jou ook korting geven als DSS lid.

  DSS kleding direct leverbaar
  Huijg Sport heet alle DSS-leden van harte welkom. Je kan daar direct terecht voor je DSS-kleding en alle voetbalbenodigdheden. Zowel in de winkel, als via de webshop. Je kunt je bestelling dan ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Het nieuwe wedstrijdshirt zal vanaf begin juli 2021 leverbaar zijn.

  Je vindt Huijg Sport aan de Generaal Cronjéstraat 129 in Haarlem – Huijg is momenteel open op afspraak i.v.m. de corona maatregelen.

  Mocht je vragen dan kan je ons bereiken via onderstaand mailadres.

  Met sportieve groet,


  Martijn Egner
  Voorzitter DSS Voetbal

  voorzitter@dssvoetbal.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide