• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest¬† P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Het was een feestje met Rebellen en Vrijwilligers

  Het was vrijdag 26 augustus een fantastisch vrijwilligersfeest. Onder het genot van zon, snacks en drankjes konden de vrijwilligers langzamerhand toeleven naar een sprankelende wedstrijd van de FC Rebellen tegen DSS.  Al snel vulde het terrein zich met andere supporters van DSS en de Rebbelen. Om 19:30 uur was het eindelijke zover.  Bekende namen waren meegekomen als spelers van de Rebellen. Denk Ali Bousaoun, Ruben Schaken, Romano Denneboom, Geoffrey Promayon enz. Met niemand anders dan John de Wolf als coach op de bank.  Ze maakten er een wervelende show van. In de eerste helft deed DSS zeker niet onder voor deze oude garde.  (2 -2).
   

  Scheidsrechter Roelof Luinge zorgde ervoor dat de wedstrijd nog sportiever dan sportief verliep. In de tweede helt werd er door de Rebbelen een tandje bijgegooid en werd DSS uiteindelijk met 2 -5 verslagen. De DJ zorgde ervoor dat met haar opzwepende muziek, de voetjes massaal van de grond gingen.  Het Vrijwilligersfeest was weer fantastisch dit jaar. Laat ging het licht uit.

   

  Er zijn nog een aantal prijzen niet opgehaald.

  Hieronder de winnende lotnummers: 
  301, 304, 334, 337, 374, 377, 388,  389, 391, 392, 393, 637.

  Heb jij een winnend nummer? 
  Neem dan contact op met Ingrid  Schlepers: bestuurslidalgemenezaken@dssvoetbal.nl