• Welkom bij DSS! Door Samenspel Sterk, al meer dan 100 jaar! DSS staat voor SPORT! S portiviteit lezier penheid espect eamgeest  P O R T Wat allemaal in 1919 begon door een paar Haarlemsche jochies Onze vrouwenafdeling behoort tot de grootste van Nederland! Ook zo'n zin om bij DSS te voetballen? Klik hier voor een gratis proefles >>
 • Het DSS-trainersgilde is op volle sterkte!

  Onlangs mochten we maar liefst drie nieuwe trainers verwelkomen bij de vrouwenselectie. Dus – om het een beetje eerlijk te houden - mochten de mannen niet achter blijven.

   

  Kersverse hoofdtrainer bij de mannen

  Zijn naam is … Martin van Leuven. En hij is niet de eerste de beste. Hij stond eerder aan ´t roer bij clubs als BOL, Woudia, De Blokkers, West Frisia, Alliance22 en SVW'27.

 • Van Leuven gaat ervoor

  Niet alleen barst Martin dus van de ervaring, hij is ook super gemotiveerd én ambitieus: “DSS is een vereniging met een gedegen organisatie (..) Het is voor mij een grote uitdaging om samen met de spelers en de overige leden van de technische staf de komende jaren de zondagselectie op een hoger niveau te brengen. Alle randvoorwaarden zijn daarvoor aanwezig en ik heb dan ook het volste vertrouwen dat ons dit gaat lukken!”

  Enthousiasme & voetbaldrive

  Van Leuvens enthousiasme en grootse plannen kunnen op unanieme steun van het DSS-bestuur rekenen: “Martin zorgt voor een positieve sfeer binnen onze club en met zijn voetbaldrive gaan we een mooie toekomst tegemoet met ons eerste elftal.”

 • Maar er is nóg meer!

  Want geloof ’t of niet: ook voor het 2de elftal hebben we komend seizoen een dijk van een nieuwe trainer gevonden! Kadir Yilmaz neemt het stokje over van Nick van Everdingen, die zich volledig gaat richten op de opleidingen binnen DSS.

  Ook Kadir kan niet wachten om te beginnen: “Na vier seizoenen als trainer bij SVA, ben ik toe aan de volgende uitdaging. Het lijkt mij prachtig om hier iets te kunnen opbouwen, met alle ambities die DSS heeft!”

  Het bestuur van DSS is bijzonder blij met de komst van alle nieuwe trainers en wenst ze heel veel succes.

   

  Bob  Schouten
  Bestuurslid Technische Zaken